Nejste přihlášen/a.
Existuje kondicioner i ve spreji na vlhké vlasy po umytí. Je buď jako pěna nebo prostě sprej. Mám ALCINA Pflege Lotion Conditioning, ten přjemně voní. A pak jsou vlasy přirozené a ne tak suše nadýchané.
Na suché vlasy krémovitý Nature Best, Hair repair cream s avocádovým olejem v dávkovači. Taky dobré.
Nic z toho se už nesplachuje!
Od jedné značky je mnoho šamponů, které mají nějaký účel. Jsou na objem, na lesk, na poničené, na barvené, na kudrnaté a já nevím jaké ještě. Při koupí pečlivěji čtěte, na co jsou. Ony tak opravdu fungují. Ale je možné, že máte vlasy suché a proto jsou několikrát objemější. Je potřeba pohledat nějakou bezoplachovou péči. Já mám ráda ve sprej, jako dvě tekutiny, které se musejí protřepat. A pak oříšek tužicí pěny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.