Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Při odpovídání do jiné otázky jsem si uvědomila, že se mi v těchto vedrech potí jenom obličej. Pracuji venku, dodělávám venkovní mozaiku na baráčku a všimla jsem si, že se najednou se mi zpotí celý obličej, jakoby mne někdo polil vodou. Je to nárazové, ne celý den. A jinde se nepotím vůbec. Třeba pod paží se nepotím, jenom v tom obličeji. Ví někdo čím to je? Díky za odpovědi. Ne že by mne to trápilo, jednoduše se otřu a jedu dál, ale je mi to divné.
A nemůže to být tím, že si do podpaží stříknete antiperspirant, kdežto na obličej ne? A ten pot někudy odejít prostě musí. Buďte ráda za obličej, ten se dá opláchnout a otřít snadno. Já se snad nejvíc potím na prdeli. Ještě že máme v práci vybavenou koupelnu se sprchovým koutem a bidetem, v půlce pracovní doby se jdu opláchnout a převlíknout propocení spoďáry a hned jak přijdu domů, jdu do sprchy.
Dobrý den. Mojí mámě se to dělá také- dlouhodobě. Má to od štítné žlázy. Sice ji má odoperovanou a beré léky, ale skoro každý den mi oznámí, že se strašně potí na obličeji. Chodí na pravidelné kontroly a lékařka jí řekla, že to je spojené se štítnou žlázou. Obvykle to má v noci, ale někdy i přes den.
@gamapolis, ano, je to přesně tak, jak píšete. Také ji mám odoperovanou, dle mé lékařky je to také tak.
Nojo, jenomže já mám štítnou žlázu v pořádku. Nikdy jsem s ní neměla problém. A takto se potím jenom asi týden. Prostě co začala ta vedra. Já jsem to přičítala tomu, že prostě piji víc než obvykle, protože si vždycky udělám pulitr té mé šťávy z rakytníku a za pět minut se mi zpotí obličej, ale ne tělo. A to mi přišlo divné. Proč se nepotím i jinde. Teď sedím doma a piju také tu šťávu, ale už se vůbec nepotím. A vůbec žádné léky neberu, protože jsem zdravá. Tak to bude asi jen to vedro.
Ještě se omlouvám těm, které jsem hodnotila. Něco se pokazilo, protože klikám a klikám a nic. Kolečko se pouze točí a nic. On to admin rychle opraví. Zatím se nechci ptát, uvidím zítra.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.