Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tanga ve 14ti

Od: wickyy odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, sestřenice mi koupila tanga.. Prý když jí bylo 14, dostala je také. Nevím jestli na to není brzo. Docela se bojím názoru mamky, ta ze mě dělá strašně malou, jenže co když je tohle moc? Děkuji všem za názory.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Tebe chápu. Ty tanga jsem ještě nepochopila.*zmateny*

janh*
hodnocení

1x
Jestli se na tohle musíš ptát mamky ve 14-ti letech...

hodnocení

1x

Zdravím. Pokud jsou pro Tebe pohodlné a vyhovují Ti, tak na tom není nic špatného. Ve 14 letech by mamka mohla již přihlédnout k tomu, co nosit chceš a nechceš za spodní prádlo a mohla by mít pro to pochopení. Některé ženy by tanga na sebe nevzaly třeba v žádném věku a odsuzují to, takže se řiď svým rozumem.

feka
hodnocení

0x
Jestli ti tanga vyhovují, proč ne. Nic na nich není, ve čtrnácti určitě není brzo.
Hlavně je nenos jenom proto aby sis připadala dospělá a protože ti je sestřenice koupila...

jubaba
hodnocení

0x

Myslím že to je naprosto v pořádku spoustu mých kamarádek už je ve 14ti nosilo. ně osobně to není pohodlný tak je nenosím, ale to je věc názoru

hodnocení

0x

Vyzkoušej. Když se ti budou nosit dobře, nos je. Když ne, tak na ně zapomeň.

lidus*
hodnocení

0x

10 letá vnučka je moc chtěla, všechny holky ve škole je měly. Dostala je, obléklaje 1x na TV aby se předvedla a zase se vrátila ke svému pohodlnému prásdlu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]