Dobrý den, kupujeme 3 letému dítěti postel s matrací 160x80. Chci se poradit, je to dřevěná postýlka, hodí se k ní i koupit spodní šuplík na věci nebo je to zbytečné? Jak velký do takové postýlky vybírat polštář a peřinu? A jak pak velké povlečení? Poradil by nám někdo? Děkuji vám
Já bych taky radila koupit větší postel n ez je 160,pokud koupíte běžný rozměr nemusíte řešit peřiny, pak povlečení ,toto všechno vám odpadne.Suplik je vždy potřeba, úplně nejlepší jsou zrovna dva-jeden na peřiny,druhý na hračky a rozhodně to využijete...
Vůbec bych nějaký mezistav neřešil. Dcera už je trochu odrostlejší, ale před lety jsme ji z ohrádky přesunuli do postele běžných rozměrů, která se oproti normální dospělácké postele liší akorát tím, že má v příslušenství volitelnou boční zábranu, která brání nekontrolovatelnému pádu na zem ve spánku. Pod postelí jsou 2 šuplíky na hračky. Boční zábranu se nám časem podařilo ulomit, ale v té době už stejně nebyla potřeba. Povlečení samozřejmě taky běžných rozměrů.
Mám tříletého vnuka a spí na lůžku 200x90. Jen to povlečení má s dětskými motivy. Šuplata u toho často bývají. Ta mezivelikost je nepraktická. Nešla bych do toho.
Dobrý den, plánujeme ještě jedno dítě, proto jsme chtěli nejprve tuto postel od 3 do 6let, a až pak tu dospěláckou, co myslíte? Vystřídaly by se tam dvě děti. Ty peřiny jedině koupit už ty velké na těch 200x 90? Děkuji
Už jsem doporučovala pořídit při minimálně dvou dětech menší postel. Totéž si myslím i o dece. Polštář je jasný, ten se upotřebí v každé velikosti. Ale i postel a deka se budou využívat 6 i více let, když druhé dítě teprve plánujete. Zachovalou postel asi pak někdo rád koupí. Péřová deka by se dala přefoukat, ale to už si dnes lidé nepořizují. Nepéřová - třeba většímu psovi do pelíšku. Povlečení (3 sady?) za tu dobu seperete tak, že poslouží na hadry v domácnosti.
Dobrý den, ještě mě napadlo koupit trošku větší postel, ale ne úplně tu dospěláckou, postel o rozměrech matrace 180x80, do ní už dáme standartní peřinu a polštář? Dospělácká má totiž rozměr 200x90. Děkuji vám
Dobrý den, uvažujeme o posteli 160x80, dá se běžně koupit i menší peřina a polštář a také povlečení? Nebo se tam vejde i klasická velká peřina? Děkuji vám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.