Nejste přihlášen/a.
Doplnila bych toto obočí tenkým štětečkem a vhodnou barvou stínu-stín nemusí být "na obočí", dobře poslouží i matný oční stín, pokud je správného odstínu (hlavně nesmí mít třpytky). Nebo použít na doplnění tužku na obočí.
Na závěr zafixovat gelem na obočí. Levné a dobré gelové řasenky na obočí má například Essence. Může být i barevná ale já bych doporučila pro začátek raději bezbarvou gelovou řasenku notino.cz/... Můžete ji totiž použít i jako podklad na řasy a normální řasenkou je nalíčit po krátkém zaschnutí gelu, dodá řasám objem. Gelem zafixované obočí bude držet celý den, obočí bude vypadat pěkně, chloupky i barva bude tam, kde má být. Gelovou řasenku má dobrou i Rimmel, pěkné odstíny měly gelové řasenky na obočí Trend it up. vše v nízké cenové relaci. Barevné gely je však potřeba nejdříve vyzkoušet - a na denním světle, takže ten bezbarvý je větší jistota, že ho využijete celý.
Obočí už víc nevytrhávat, má už dobrý tvar. Odstín-zobrazení barev na monitoru může klamat, já bych hledala hnědošedý odstín (stínů či tužky), jako je například u Catrice notino.cz/... Tenhle odstín je pěkný a možná vhodný i pro vás. Já tužku na obočí kupuji v parfumerce, kvalitní a drahou, protože jsem k tomu zkušenostmi došla, ale já potřebuji více a precizně dokreslovat, aby to vypadalo pěkně a nenamalovaně To není váš případ, vám stačí jen zahustit, doplnit uvnitř.
Po nalíčení obočí se pokaždé zezačátku vyfoťte na mobilu. Fotky v klidu s odstupem času prohlédnout a porovnat. A můžete zkusit buď barvu ubrat nebo přidat, v tom vám fotky mohou pomoci. Barvu vybírejte hnědou se studeným šedým podtónem, určitě ne skořicově hnědou (teplý podtón má hodně tužek na obočí ale málokomu sluší).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.