Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo nosí harem kalhoty?

Od: petulka* odpovědí: 3 změna:
Moc se mi libi kdyz nekdo nosi tzv. harem kalhoty, je vhodne to nosit do skoly? Co bych mohla nosit jako vrsek?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nosím je na jógu a někdy jako volnočasový
oděv.
K nim se hodí upnutá tílka a upnutá, kratší trika.

hodnocení

1x

Na volnočasové aktivity, doma atd. jsou "harémky" super. Ale do školy se podle mne nehodí. Ale každý má jiný vkus.

doplněno 07.08.20 21:16:

Lee - jasně, ať si každý chodí v čem chce a v čem se cítí dobře. Jen jsem napsala svůj názor. Samozřejmě respektuji i jiný.

lee*
Kapko, vzhledem k tomu, že dnes chodí většina dětí do školy v teplakách, tak si myslím, že harémky jsou ok. Vyrostla jsem v tom, že do školy se chodí v tom lepším, jako do práce, ale děcka dnes nosí skutečně tepláky. To co my jsme měli na tělocvik - šňůrka v pase, gumička u kotníků. Přítelův syn nikdy nepřijede v kalhotách, pořád jen tepláky. A vidím to všude kolem.
K tazatelce - na harémky je třeba mít postavu, moc se mi líbí na štíhlých ženách s jednobarevným tílkem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]