Nejste přihlášen/a.
Zdravim
Dlouho hledame leginy s vysokym pasem - i vic jak 40 cm od rozkroku tak jako na obrazcich:
Jako leginy s vysokym pasem jsou uvadeny ty ktere jsou sotva k pupiku coz je na vysokou damu malo a porad ma obnazena zada v predklonu. Ty co jsou vyfoceny s krejcovskym metrem jsou uplne super. Poradite kde koupit nejlepe v CR?
Vyuziti na jogu, gymball, domaci lenoseni.
Diky za odpovedi. Ovsem situace je jako si postezovala slecna v tomto videu:
Kalhoty podle obrazku v e-shopech jsou vysoky ale skutecne jsou sotva k pupiku, mozna kdyz ma slecna 150 cm tak dejme tomu k hrudniku
Takove vysoke kalhoty proste nejak nejsou. Idealne kdybychom mohli v kamenne prodejne sport/fitness vyzkouset nejlepe v Brne.
0x
Já mám z Tchiba legíny a jsou hodně elastické. Raději bych méně. A měly to být 3/4, ale mám je až ke kotníkům. Asi jsou pro hodně vysokou ženu.
0x
Jsou sympatické ty legíny, ale prodávat jsem je nikde neviděla.
doplněno 11.08.20 17:23:
Pořádné legíny je docela problém sehnat. Před měsícem jsem sháněla. Chtěla jsem nějaké zajímavé, hezké. Celé OC jsem prošla - všechny krámky a nakonec jsem sehnala v tom Tchibu. Jinak v MaS a v HM neměli, ani v CaA. Když jsem je nesháněla, tak jsem je viděla všude možně a když je člověk potřebuje, tak to dlouho shání...
doplněno 11.08.20 18:24:
Raději mám legíny z MaS, které jsem si koupila před dvěma lety než ty nové z Tchiba. Ve Spenceru ale žádné neměli. Asi není jejich sezóna tam nebo co.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.