Nejste přihlášen/a.
Dobrý den moje babička dělala klihák bohužel nemám recept jak na něj .Dělat raději v zimě nebo je to jedno a z jakého tvarohu dnes, ona nosila tvaroh ze statku .A čím to je že se nezkazí nebo nezplesniví.Děkuji za rady a recepty
-
Dobrý tvaroh, pivo, sůl, kmín. Nebo i jiné koření. Ale hlavně utěsnit, aby se k tomu nedostala žádná moucha, jinak je po radosti. Nechat v teple uzrát. To poznáte po ochutnání, kdy je hotovo. Největší problém bude sehnat opravdu dobrý tvaroh, bez všelijakých sajrajtů, aby se tvaroh nekazil a dlouho jim vydržel v regálu. Také to znám a zkoušela jsem to z kupovaného tvarohu. Nebylo to dobré.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.