Zdravím. Co byste řekly ženy kolegyni, která Vám kouká na prsa a na břicho? Mně to je nepříjemný. Jako kdyby mě hodnotila, mi to připadá. A aby po mě nevyjížděla. Je mladší o pár let. Děkuju za rady. doplněno 01.08.20 17:33: Kdyby to bylo jednou, ale je to často.
Já tam řekla jedný kolegyni, že jsem byla na té odtučňovací kúře v K.V. Tak si to asi řekly. Tady té přímo jsem to neřekla, ale asi se to k ní doneslo. Jsou tam i tlustší kolegyně. Mám mírnou nadváhu. Někomu to jde do zadku, mně do břicha.
Možná se porovnává s Vámi. Jestli je ona štíhlejší, má vypracované břicho, tak se na Vás kouká a dělá ji to dobře, že ona tak nevypadá, že je na tom lépe. Je vnitřně škodolibá, neřekne to samozřejmě nahlas..
Pokud to je naopak, Vy jste zhubla, ale ona má převis, tak Vám závidí. A opět porovnává se s Vámi.
Vyhrnout tričko a říci, chceš si sáhnout /máte nick pekáček buchtiček/? Uvidíte, jak si potom už dá pozor a bude šmírovat jenom pokradmu.
Ja asi, by som sa spytala..Čo tak furt pozerás? Ale asi by som sa jej vyhybala.co najviac, ked je taka tupá a neprijemna a zaostala, ze sa nevie správat a co najviac bola vzdy od nej. Nech si sama zere svoje choré chovanie. Alebo provokuje. Tak to asi je lepsie nevracať, kam by sme.dosli, keby sme si vsetko zle chovanie k nam vracali dookola, ber to, ze je to chudera, nestojí Ti za.nič, len to nevyhnutné a nepozeraj sa jej teda ani Ty do ocí vobec, len tak pomimo nu na plece, za nu, inde, len nie na tu primitinost. Ignoracia. Som ten typ co by som si radsej hladala inu lepsiu pracu na ine oddelenie, inu smenu, inde. S takymi hlupymi ludmi by som nemohla vydrzat.
Pokud jste řekla jedné, že jste byla na kúře, už to vědí určitě všechny a zřejmě hodnotí, jestli byla kúra "úspěšná"? V babinci se všechno roznese rychlostí blesku.
Asi bych si s nimi sedla a vše jim vylíčila a předešla zbytečným dohadům a dál neřešila, ať si kolegyně kouká kam chce.
Zeptala bych se jí - pozoruješ moje špeky? Už jsem začala pracovat na odstranění, ale jde to pomalu (berte to s humorem) Nebo ty vidíš už nějakou změnu, že mi pořád koukáš na prsa a břicho? Třeba si pak dá pozor a nebude Vás již očumovat. Já to chápu, někteří lidé jsou na pohledy druhých holt citlivější a je jim to nepříjemné. Ale když se neozvete, asi s tím nepřestane. Nemusí v tom být ale nutně zlý úmysl. Třeba si to jen neuvědomuje..Nenechte se tím deptat!
Mohla byste za její nepříjemné pohledy také rýpnout a říct...tobě se chlapi asi nelíbí, viď, jak tě tak sleduju. Ale věřte, to bude asi ty ženy-slepice, která ale umí důkladně někomu ublížit a zatopit. Většinou je v tom nějaká ženská nepřejícnost. Vy jste hodný člověk a na takové ona žena ráda útočí. Asi by bylo lepší jí přehlížet, to jí dost naštve.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.