Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říct kolegyní?

Od: nikc® odpovědí: 27 změna:
Zdravím. Co byste řekly ženy kolegyni, která Vám kouká na prsa a na břicho? Mně to je nepříjemný. Jako kdyby mě hodnotila, mi to připadá. A aby po mě nevyjížděla. Je mladší o pár let. Děkuju za rady.
doplněno 01.08.20 17:33: Kdyby to bylo jednou, ale je to často.

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Dokud vám na ta prsa a bříško nesahá nebo neklade jednoznačné návrhy *smich*, nechala bych to plavat.

hodnocení

Díky za radu. :)

id
hodnocení

7x

Já nevidím nikde problém. Oči máme na to, aby koukaly.

Nechce vám navrhnout nějakou dietu nebo společný sport, aby to břicho tak netrčelo?

hodnocení

Já tam řekla jedný kolegyni, že jsem byla na té odtučňovací kúře v K.V. Tak si to asi řekly. Tady té přímo jsem to neřekla, ale asi se to k ní doneslo. Jsou tam i tlustší kolegyně. Mám mírnou nadváhu. Někomu to jde do zadku, mně do břicha.

hodnocení

6x

Pokud by mi to vadilo, tak bych se zeptala. Asi nějak takto: Co sleduješ? Chceš mě pochválit, nebo pohanět? Nekoukej a mluv.

Jen musíte být připravená i na nějakou nepříjemnou odpověď a mít nachystanou vhodnou reakci.

liska5
hodnocení

6x

Když by cíleně civěla, tak se jí zeptám: "Hledáte ta kila? - Nó, není to všechno dole, ale snaha byla..."

Nebo: "Myslíte, že už je to lepší? - Prostě tím jejím čučením bych se bavila.

hodnocení

5x

Že mě těší její zájem, ale bohužel z toho nic nebude, protože jsem striktně heterosexuální. ;)

72mona
hodnocení

5x

Klasika. "Sem se mi dívej!" A ukázala bych si ukazovákem a prostředníkem na oči. *smich* M.

liska5
02.08.20 17:24

*smich*

hodnocení

3x
Zdravíčko.
Zeptala bych se jí přímo.
Jinak si myslím, zda nejsi přehnaně paranoidní.
Bez urážky, prosím *hi*
hodnocení

Z čeho tak usuzuješ?
priklad11*

Něco a tom bude. Možná jen ta kolegyně přemýšlí, zda ji nemá doporučit psychologa.

hodnocení

Nerozumím ti. Proč by to dělala? A proč nemluvíš přímo na mě?
hodnocení

To co jste napsala není rada, ale útok na mou osobu. Píšu o ní a Vy mi píšete, co si ona myslí. Proč?

senior
hodnocení

3x

Možná se porovnává s Vámi. Jestli je ona štíhlejší, má vypracované břicho, tak se na Vás kouká a dělá ji to dobře, že ona tak nevypadá, že je na tom lépe. Je vnitřně škodolibá, neřekne to samozřejmě nahlas..

Pokud to je naopak, Vy jste zhubla, ale ona má převis, tak Vám závidí. A opět porovnává se s Vámi.

Vyhrnout tričko a říci, chceš si sáhnout /máte nick pekáček buchtiček/? Uvidíte, jak si potom už dá pozor a bude šmírovat jenom pokradmu.

01.08.20 19:36
hodnocení

:) :-D
hodnocení

Je škodolibější. Jinak se i bavíme. Já teda si takhle okatě neprohlížím nikoho. V práci tuplem ne. To myslím na práci. :)
senior

Musím napsat, že já jsem při těle. Mám kamarádku, která je jako proutek, ale máme to dané od mala, i geneticky i jinou výchovou a kuchyní.

Samozřejmě se cítím pod psa, když se pokradmu koukám, jak má štíhlá stehna, břicho a zadeček, je sexy. A ty moje hrozny, zatímco ona má jablíčka!

hodnocení

3x
Začal bych koukat taky :) třeba ji to docvakne

jajo
hodnocení

2x
Ja asi, by som sa spytala..Čo tak furt pozerás? Ale asi by som sa jej vyhybala.co najviac, ked je taka tupá a neprijemna a zaostala, ze sa nevie správat a co najviac bola vzdy od nej. Nech si sama zere svoje choré chovanie. Alebo provokuje. Tak to asi je lepsie nevracať, kam by sme.dosli, keby sme si vsetko zle chovanie k nam vracali dookola, ber to, ze je to chudera, nestojí Ti za.nič, len to nevyhnutné a nepozeraj sa jej teda ani Ty do ocí vobec, len tak pomimo nu na plece, za nu, inde, len nie na tu primitinost. Ignoracia. Som ten typ co by som si radsej hladala inu lepsiu pracu na ine oddelenie, inu smenu, inde. S takymi hlupymi ludmi by som nemohla vydrzat.
hodnocení

Já taky ne. Máte pravdu naprostou. Ta druhá kolegyně je stejná. A furt mě sleduje. Čeká na to, kdy udělám chybu, aby to tam mohla vyprávět.

hodnocení

2x

Tohle se stalo kamarádce, ale ona je taková rázná, tak kolegyni řekla: "Co čumíš, si teplá?" :-D Asi bych to přímo takto neřekla.

hodnocení

1x

Pokud jste řekla jedné, že jste byla na kúře, už to vědí určitě všechny a zřejmě hodnotí, jestli byla kúra "úspěšná"? V babinci se všechno roznese rychlostí blesku.

Asi bych si s nimi sedla a vše jim vylíčila a předešla zbytečným dohadům a dál neřešila, ať si kolegyně kouká kam chce. ;)

hodnocení

1x

Zeptala bych se jí - pozoruješ moje špeky? Už jsem začala pracovat na odstranění, ale jde to pomalu (berte to s humorem) Nebo ty vidíš už nějakou změnu, že mi pořád koukáš na prsa a břicho? Třeba si pak dá pozor a nebude Vás již očumovat. Já to chápu, někteří lidé jsou na pohledy druhých holt citlivější a je jim to nepříjemné. Ale když se neozvete, asi s tím nepřestane. Nemusí v tom být ale nutně zlý úmysl. Třeba si to jen neuvědomuje..Nenechte se tím deptat!

hodnocení

Děkuji. Body už dávat nemůžu.

el
hodnocení

0x

Mohla byste za její nepříjemné pohledy také rýpnout a říct...tobě se chlapi asi nelíbí, viď, jak tě tak sleduju. Ale věřte, to bude asi ty ženy-slepice, která ale umí důkladně někomu ublížit a zatopit. Většinou je v tom nějaká ženská nepřejícnost. Vy jste hodný člověk a na takové ona žena ráda útočí. Asi by bylo lepší jí přehlížet, to jí dost naštve.

hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]