Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Světlé melíry do tmavých vlasů

Od: terushe* odpovědí: 9 změna:

Ahojky,mám tmavě hnědé až černé vlasy(moje barva)a chtěla bych do toho blondaté až bílé pramínky.Ale bojím se,že to bude vypadat divně.Tak bych Vás chtěla poprosit,jestli s tím má někdo zkušenost nebo fotku,jak to vypadá.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

milli*
hodnocení

2x

Ahoj,já jsem taky přírodní bruneta a mám bílé melírky,slabé na vrchní části hlavy a spodek tmavý,je to moc hezký a je to změna,ale je to náročný na vlasy a na dobu provedení.. Já tomu říkám tchoř,je to jako když vidíte tchoře na obrázku :-D,cca... první melíry mi na tmavé chytly slušně,žlutě,ne rezavě,což jsem se bála,pak po měsíci další,za měsíc další a pak poslední zároveň s podbarvením tmavou.. Nejprve jsem měla vlasy spíše blonďaté,ale musí se to vydržet,stojí to za to.. Ono se to srovná při poslední barvení,kdy se vlastně dělá melír tmavý do bílých vlásků,slabé proužky a skvělě to vypadá i v culiku...

terushe*
hodnocení

Ahojky,nemáš prosím náhodou fotku nebo nějaký profil na netu?Ráda bych se podívala jak to vypada.Moc dííííky

ing15*

To musí vypadat dost dobře...

terushe*
hodnocení

tojo,akorat si nak neumim to nak nemumim predstavit...tak sem prave chtela to foto

milli*

Ahoj,no abych pravdu řekla,nemusím se zrovna někde vystavovat,tak to zkusím vyfotit třeba z vrchu,nebo zezadu..(Nemusím mít ksicht všude) :) No...uvidíme...

terushe*
hodnocení

jj však jasny,budu ráda i za to.Ve čtrvrtek jdu k holičce uvidim co z toho bude:) moc moc diky

malvinka*
hodnocení

0x

Ahoj, sama jsem brunetka osobně mi přijde velmi nepřirozené vetkat světlé pramínky do tmavého základu. Jeví se mi to jako velmi ostrý kontrast.

Možná bys mohla umístit zde svou fotku, nebo se domluvit se šikovnou kadeřnici vizážistkou ty oplývají výrazovou typologii. Třeba by se nabízela možnost o nějaký ten odstín zesvětlit .

hanulka*
hodnocení

0x

Ahoj, já se také připojuji, že světlé pramínky v tmavých vlasech, nejsou to pravé. Navrhla bych spíše barevný melír. Moje kadeřnice měla minulý týden barevný melír -zelený , pouze kolem linie obličeje.Dost se mi to líbilo. .Pokud vím - barevné melíry jsou modní. Chce to, opravdu pečlivě zvolit kadeřnici. Dobré je vidět v reálu o co jde.

ing15*
hodnocení

0x

Ahoj,mám podobnou barvu vasů jako ty hodně tmavé,a zkusila jsem už lecco,nejdřív pár blond pramínku nakonec dokonce hodn melíru až tak že jsem byla na blond musím uznat že to nebylo to pravé ale ted si dávám dva nebo tři silnější blond pruhy a vypadá to dost dobře,když si to dobře učešeš tak to vypadá moc pěkně,ale tak moje rada...zkus to ale nedávej si toho hned moc,uvidíš jak se budeš cítit a když toho nebudeš mít tolik tak lidi kolem tebe nebudou ani tak moc vnímat odrost kdyby ses náhodou rozhodla že už to nechceš..pa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma podbarvení vlasů

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]