Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, čistě pro zajímavost: je pro Vás orální sex vykonávaný muži běžná součást sexu nebo je to mimořádnost? Zajímalo by mě jak je to u ostatních lidí, zda to berou jako jasnou věc nebo jako něco se musí naplánovat.
Otázka je čistě pro můj průzkum, protože moje přítelkyně z toho dělá přípravu jak na start raketoplánu a stejně i jako start raketoplánu, děje se to jednou za čas...což mě mrzí.
pokud to budeme brát čistě z pohledu "rovnováhy na páce", tak by to mělo být samozřejmostí...protože orál a koníček jsou jediný 2 aktivity, které ženská při sexu dělá...zbytek jen "drží" a "dře" chlap
To je sice pravda, ale na druhou stranu, chlap je vždy odměněn orgasmem, zatímco žena zdaleka ne pokaždé a je to fuška, jen si nemyslete.
Já se snažím ženě vždy dopřát maximum..jen je náročnější v tom že třeba takový orální sex vykonávaný jí, se jí moc nelibí a nevzrušuje ji, na pomlcky taky není..takže je to poněku náročné trefit se kdy jí to dělá dobře... takové 1% že to vyjde...
Tak ona kdyby to dělala bez cirátů, za chvíli byste u toho znuděně chrápal...chce to trochu těšení
U nas je to celkem bezne, ale ne vzdy. Proste jak je chut. Promluvte si s pritelkyni, ne kazda proste na to je, treba ji to neni prijemne a tak to dela jen z lasky k vam. Potom uz si musite rict, jestli vam to tak staci a vztah je jinak super, nebo se holt kouknete jinam, kdyz pres to vlak nejede
no jestli ji potřebujete jen na kouření, tak je zázrak, že vás ještě nekopla do koulí a neutekla.
to jsou kecy, napsal jste, že kdyby nekouřila, vykop byste ji. Tak jsem vám jen naznačila, že vztahy (i ty jen sexuální) nestojí výhradně na jedné praktice, pokud nejsou s profesionálem, kterému dobře zaplatíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.