Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mám typ postavy?

Od: sonita odpovědí: 7 změna:
Prý mám typ postavy mrkve, jenže ta má hubené a úzké nohy. Ramena široké mám, ale stehna nemám hubené. Právě naopak, nevíte zda se opravdu jedná o typ mrkve, nebo o jiný typ?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Kdybyste přestala řešit, jak pojmenovat typ své postavy, určitě by se Vám ulevilo, jste z toho úplně zbytečně úzkostná. Každé ráno se postavte před zrcadlo a nahlas řekněte: Vypadám skvěle! a jděte ven. Mně to hodně pomohlo. Neztrácejte čas mrkvemi a podobnými kravinami, FAKT to není důležité. Buďte milá a přiměřeně inteligentní a všechno bude OK, mrkev nemrkev.

hodnocení

0x

Podívejte se na obrázky. Bez fotky Vás nikdo neposoudí, tak to zkuste sama. Je to věc názoru. Jak vidíte i Váš názor se liší od názorů těch, co řekli, že máte postavu mrkve.

hodnocení

0x

Mrkev v žádném případě :-D
Ramena máš široká a stehna silná?
Pokud jsi celá, jak to říci, oplácaná, tak máš zákonitě silná stehna.
Ta, která má široká ramena a bývá úzká v pase, tak to jsou tzv. přesýpací hodiny.
Chtělo by to potvrzení mého sdělení ( obezita ), či fotku.
Pokud máš také větší břicho a zadek, tak jsi hruška :-D

72mona
hodnocení

0x

A opravdu je důležité vědět, o jaký typ postavy jde? K čemu to slouží? Když chci někomu popsat svou postavu, určitě nebudu používat takové termíny jako mrkev, hruška atd. Musí mít vše jednoslovný název?*nevi*M.

hodnocení

0x

Tahle otázka už tady jednou byla. Jsi to ty? Stále řešíš to, co nemůžeš změnit? poradte.cz/...

Jo, je to ona. Sebevědomí na nule... taky jsem byla tak hloupá, když jsem byla mladá, stále jsem se poměřovala se svými štíhlejšími kamarádkami a dnes, když vidím svoje "mladé" fotky, žasnu, jak jsem byla krásná :)

hodnocení

0x

Je to fuk, jaký typ postavy máte. Ale co fuk není je to, že Vás to evidentně trápí, protože jste tady už takovou otázku dávala. Třeba já jsem za celý svůj život neslyšela, že by někdo mohl mít postavu typu mrkve. Ale ani o té hrušce jsem neslyšela. O nosu ano, že má někdo nos jako hrušku. A že jsem toho slyšela a přečetla za svůj život fakt hodně. Nebo jsem nečetla tu správnou literaturu ;). Tak jestli Vás trápí kila navíc, pokuste se je "dát dolů". Jinak se o postavě žen, které mají široká ramena a úzké boky říká, že mají chlapeckou postavu. Tak možná mezi ně patříte. Mám takovou kamarádku. Ale ta k tomu má ještě dost velká prsa a i když si stříhá vlasy "na kluka", v žádném případě nemůže dojít k omylu. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]