Nejste přihlášen/a.
Dobrý den přátelé potřebuji tuto radu rozhodl jsem se za tři měsíce schodit váhu o 12kg což se mě docela podařilo splnit, mám teď váhu jak mám mít, ale s čím si nedovedu poradit a to je břicho, máte nějakou radu. Moc děkuji za rady.
Když koukám na televizi, jak se má hubnout, tak tam jsou tři věci - omezit přísun jídla /nezdravého/, začít aktivně cvičit pod dohledem trenéra /propotit tričko/, a další kosmetická úprava problémových partií - odsátí tukových buněk a odstranění převislé kůže.
Na cvičení - jak zpevnit břišní partie, je nejlépe se podívat na you tube, kde máte krásné návody s ukázkami.
Také si zadejte - Aleš Lamka - , toho mám ráda, jak vše pěkně vysvětlí.
Nelze hubnout urcitou partii. Po dlouhodobe zmene zivotniho stylu, dobre diete a pravidelne fyzicke aktivite se i bricho da do poradku. Ovsem mluvim zde o dlouhych mesicich ci letech. Na to rychle reseni neexistuje. Mit na brichu pekac buchet by chtel kazdy, to je opravdu ta tresinka na dortu, ale strasne vydrena. Taky doporucuju videa Alese Lamky, jak jiz zmineno vyse.
Po určité době života, se tělo začne měnit. Povolí i svaly na řiše. Dokonce i těm, kteří nemají vůbec žádné tukové zásoby. Jednou veterinář pravil, že pes má málo pohybu. Přela jsem se, že tlustý není, ale on pravil, že podkožní tuk nemá, ale má vnitřní sádlo a to se ukládá nedostatkem pohybu. Takže roky + nedostatek intenzivního pohybu a bříško je tady. Všimněte si, jak se mění i partyje nad koleny a lokty. Nejsou tak napjaté a hladké. A záda také ne. Dělají se na nich takové jako převisy.
Nevím, kolik vám je, ale postpubertální věk už ne. Že? A vo tom to je.
Cvičím na břicho podle Míši Mrázkové. A nejím sladké, tučné, bílé pečivo, ale celozrnné, hodně zeleniny a ovoce. Pijte hodně vody - 2,5 litru minimálně. Hodně se hýbejte.
Nepijte kofoly, Coca-coly, limonády, pivo.
Jsteli obézní a rychle zhubnete, zůstane vám na břiše viset vytažená kůže, bude potřeba si ji nechat uříznout na plastické chirurgii. Pak již ale nesmíte přibrat, nebot by vám byla kůže malá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.