Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holení bříška,zadku atd

Od: jubaba odpovědí: 4 změna:

chci se zeptat jestli holíte chloupky na stehnech,zadku a na bříchu

Mám na zadku a na stehnech krátké světlé chloupky a ikdyž nejdou vidět tak mi docela vadí a na břichu to samé, ale slyšela jsem že když to oholím bude to růst rychleji nebo budou tavé je to pravda? na rukou mám taky uplne svetlé chloupky, které jsou vidět jen na sluníčku

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Ztrvdnou a pravděpodobně i stmavnou časem, nakonec pak pravděpodobně zešednou-ale to již bude jedno-to již nebudete mít pořebu holit čokoládovou dírku ,nebo cokoliv jiného (pkd jste chlapec tak ještě hubu,pkd nechcete plnovous).

hodnocení

4x

Proč si drásat bricho a zadek holením? Jsteli dívka, vyholte si oblast bikin, než půjdete do plavek, jsteli chlap, tak můžete být chlupatý všude.

liska5

Přesně tak.*palec* Je to zbytečné, A pak už se většinou musí holit pořád, když za pár dní naroste zase strniště.*alene*

hodnocení

1x
Ženy se dnes holí v podpaží a v létě oblasti bikin. Nohy podle uvážení. Já nemám na stehnech co holit a chlupy na lýtkách mi po oholení pak zarůstají a kůže je podrážděná zarůstáním dlouho po oholení.
Holení některých míst si může přát později partner.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]