Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmatená

Od: le* odpovědí: 3 změna:
Před nějakou dobou jsem odmítla pozvánku na rande od kluka ze třídy, který mě pozval ven, jelikož mi ostatní spolužáci říkali, že jim připadá zvláštní. Často o volných hodinách šaškoval a různě se předváděl. Když mě naopak chtěl získat, tak se o samotě se mnou choval úplně jinak. Ale já jsem pořád přemýšlela nad tím, co říkali spolužáci. Před měsícem jsem měli po dlouhé době sraz ze SŠ, bála jsem se, jak na mě bude reagovat, až se uvidíme. Zase se před spolužáky předváděl, trochu mi i odsekával a občas používal i dvojsmyslne řeči. Měla jsem z toho špatný pocit, tak jsem mu napsala zprávu o tom, jestli by se nechtěl vidět (chtěla jsem s ním promluvit, proč se takhle choval...). Zobrazil si ji, ale nic na to neodpověděl. Trápí mě to. Mám také strach, jestli mu moje odmítnutí tenkrát neublížilo.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lipanek
hodnocení

3x

Jo, jo, trošku se předvádí, to patří k mládí.

Zkuste mu napsat ještě jednou, jestli se nezlobí, ať se ozve.

Mohl změnit názor.

Jenom si popovídat, je vidět, že mu trošku ležíte v hlavě. Nemá cenu něco pitvat, proč se tak choval. Jenom zkusit, jestli byste si měli o čem povídat, společné zájmy. Posedět na chvilku u pití a případně se projít.

hodnocení

3x

Odmítla jste ho. Určitě ho to zamrzelo a dotklo se to jeho ega. Vy jste dala na to, co si o něm myslí ostatní. Holt nezapomněl a dával Vám to najevo. Pokud nemá potřebu Vám psát a vídat se s Vámi, nechte ho být. Nestojí o kontakt s Vámi, tak se nevnucujte. Třeba má někoho, kdo ho má rád takového jaký je a to Vy jste nedokázala. Tak si žijte svůj život a netrapte se tím co bylo kdysi..Život jde dál a on si ho evidentně také žije bez Vás a nechce se ráchat v tom co bylo..

hodnocení

2x

Le, já si myslím, že ty máš sebevědomí, vědomí si sebe, někde pod mořkou hladinou a ještě níž. Nechápu, proč se tak staráš o to, abys klukovi, který tě jednoznačně a neoodiskutovatelně nebalí, křivým pohledm ublížila. A i tak jaké ubližování? Vybrabčila jsi mu konto? Rozmlátilas mu hlavu nebo auto? Neblázni! Narovnej se a nechej se dobývat a nepros o laskavý pohled! Nejsi žádný chudáček, který je vděčný za drobky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]