Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Co všechno dáváte do hamburgeru?

Od: hamham odpovědí: 13 změna:

Ahoj,

co všechno dáváte (krom masa) do hamburgeru? :)

 

 

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

12x
avatar jenyk
Třeba já nic. Neb radši normální jídlo.

 

malejdawe*
hodnocení

5x

Ahoj,

já osobně dávám na opečené žemle dresing (mám nejraději česnekový), salát, rajče, opečenou slaninu, zkaramelizovaná cibulka, maso a kyselá okurka :)

 

liska5
hodnocení

4x

Asi vše, co se hodí k housce a karbanátku. *nevi*

 

senior
hodnocení

2x

Občas si udělám obyčejný karbanátek, směs je podobná jako na sekanou, dělám si raději vše sama. Housku potřu hořčicí, kečupem, a dám zelené listí - hlávkový salát, lístek pampelišky, roketu, čerstvou cibulku, papriku plod, plátek rajčete - tedy právě to, co člověk má doma. Sýr a slaninu nedávám.

 

jendad
hodnocení

1x
Základem je maso. Dávám půl hovězího a půl vepřového. Potom udělat koule masa a dvacetkrát s tím flaknout o prkynko. Tím se maso spojí a drží. Udělat placicky. Velkozrnou sůl, hrubý pepř a oregáno.
Použít ty velké bulky na hambace. Jednu stranu potru seminkovou hořčicí a na to cibuli. Druhou kečup a na něj plátky rajčat. Ogrilovat maso a zaklopit a jen se delaj nízké za ušima:)

 

hodnocení

1x

Hamburgery jako takové nedělám, ale do jakéhokoliv mletého masa přidávám namočenou pohanku a sojové maso - tedy tu drť. Není to uvnitř poznat a vše je stravitelnější.

 

hodnocení

0x

Nejím fastfoody. Udělat si z žaludka mrzáka nechci.

pepeek

Kdo mluvil o fastfoodech? Tazatel(ka) se očividně ptá na výrobu vlastního burgeru. Fastfood je druh veřejného stravování. Asi jste nikdy neměl pořádný šťavnatý burger z kvalitního hovězího. Takový domácí burger je parádní zálěžitost, doporučuji vyzkoušet.

 

hodnocení

0x
avatar pansvacinka

Supr nápad je dát do něj trochu kyselého zelí. Už jsem to měl i v bagetě.

 

joudic*
hodnocení

0x
vetsinou to delam naopak, davam to do tmaveho pytle a kazdy ctvrtek to pak vyvezou

 

hodnocení

0x

Nejraději nic, bo hamburgery nemusím.

V případě ohrožení smrtí hladem pak cokoli, co dům dá. Ala pejsek, kočička a dort.

 

hodnocení

0x
avatar diesel

Do hamburgru,tedy do "amerického karbanátku" jen hovězí mleté maso osolit a trochu pepře, do celku ,tedy do housku potřené hořčicí nebo kečupem pak dle lednice a chuti (třeba plátek sýra lupen pekonského zelí cibuli...Ale toto jednou za uherský rok.Raději český hamburger-tedy klasický karbanátek

 

hodnocení

0x
avatar mikihans
Maso akorát osolit a opepřit, a jinak kromě masa do opečené bulky hořčici, salát, slaninu, sýr a vejce.
doplněno 18.07.20 12:32: Maso samozřejmě hovězí

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]