Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co všechno dáváte do hamburgeru?

Od: hamham odpovědí: 13 změna:

Ahoj,

co všechno dáváte (krom masa) do hamburgeru? :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

12x
Třeba já nic. Neb radši normální jídlo.

hodnocení

5x

Ahoj,

já osobně dávám na opečené žemle dresing (mám nejraději česnekový), salát, rajče, opečenou slaninu, zkaramelizovaná cibulka, maso a kyselá okurka :)

liska5
hodnocení

4x

Asi vše, co se hodí k housce a karbanátku. *nevi*

senior
hodnocení

2x

Občas si udělám obyčejný karbanátek, směs je podobná jako na sekanou, dělám si raději vše sama. Housku potřu hořčicí, kečupem, a dám zelené listí - hlávkový salát, lístek pampelišky, roketu, čerstvou cibulku, papriku plod, plátek rajčete - tedy právě to, co člověk má doma. Sýr a slaninu nedávám.

jendad
hodnocení

1x
Základem je maso. Dávám půl hovězího a půl vepřového. Potom udělat koule masa a dvacetkrát s tím flaknout o prkynko. Tím se maso spojí a drží. Udělat placicky. Velkozrnou sůl, hrubý pepř a oregáno.
Použít ty velké bulky na hambace. Jednu stranu potru seminkovou hořčicí a na to cibuli. Druhou kečup a na něj plátky rajčat. Ogrilovat maso a zaklopit a jen se delaj nízké za ušima:)

hodnocení

1x

Hamburgery jako takové nedělám, ale do jakéhokoliv mletého masa přidávám namočenou pohanku a sojové maso - tedy tu drť. Není to uvnitř poznat a vše je stravitelnější.

hodnocení

0x

Nejím fastfoody. Udělat si z žaludka mrzáka nechci.

pepeek

Kdo mluvil o fastfoodech? Tazatel(ka) se očividně ptá na výrobu vlastního burgeru. Fastfood je druh veřejného stravování. Asi jste nikdy neměl pořádný šťavnatý burger z kvalitního hovězího. Takový domácí burger je parádní zálěžitost, doporučuji vyzkoušet.

hodnocení

0x

Supr nápad je dát do něj trochu kyselého zelí. Už jsem to měl i v bagetě.

joudic*
hodnocení

0x
vetsinou to delam naopak, davam to do tmaveho pytle a kazdy ctvrtek to pak vyvezou

hodnocení

0x

Nejraději nic, bo hamburgery nemusím.

V případě ohrožení smrtí hladem pak cokoli, co dům dá. Ala pejsek, kočička a dort.

hodnocení

0x

Do hamburgru,tedy do "amerického karbanátku" jen hovězí mleté maso osolit a trochu pepře, do celku ,tedy do housku potřené hořčicí nebo kečupem pak dle lednice a chuti (třeba plátek sýra lupen pekonského zelí cibuli...Ale toto jednou za uherský rok.Raději český hamburger-tedy klasický karbanátek

hodnocení

0x
Maso akorát osolit a opepřit, a jinak kromě masa do opečené bulky hořčici, salát, slaninu, sýr a vejce.
doplněno 18.07.20 12:32: Maso samozřejmě hovězí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]