Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kašíčkovar kde koupit?

Od: moula* odpovědí: 5 změna:

Sháním pro dělání kašiček pro vnoučka KAŠÍČKOVAR. To není mlékovar. Kašíčkovar píská taky, ale má polokulovitý tvar vařící nádoby. Před čtyřiceti lety býval ke koupi. Teď ho nemůžu nikde najít!

Děkuji za info.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám mlékovar i kašíčkovar. Kašíčkovar jsem si koupila asi před 3 lety v domácích potřebách. Vařím v něm kaše a pudink.

doplněno 25.12.12 22:56:

Ano, jsou hliníkové s pískátkem. Mlékovar má rovné dno a kašíčkovar kulaté. Mám dva, jeden menší a jeden větší. Jenom nevím, zda tazatelka myslela tento typ hrnce, nebo nerezový.

Kašíčkovar kde koupit?

Bruni, prosím, prosím, vyfoť a pošli to sem. V životě jsem neviděla "kašíčkovar". A jak víš, nenarodila jsem se "včera". Já ne kvůli tomu, že bych chtěla vařit kašičky pro dítě, ale jsem "ujetá" na všechny kuchyňské spotřebiče. Mlékovar asi vím, jak vypadá, je to takový hrnec s dvojitou stěnou a je tam nějaké pískátko. Našla jsem to u maminky. Ale něco asi bylo rozbité, nefungovalo to. Bylo to z hliníku a něco tam chybělo. Já to nikdy neviděla, ale přemýšlela jsem nad tím hrníčkem-kastrůlkem, a dospěla k názoru, že to asi bylo na mléko, aby to nepřeteklo. Pískadlo nepískalo. Mám to někde na zahradě, bylo mi líto to vyhodit. Najdu to na jaře...:D

ok®

k čemu je to pískátko?

No, podle mých úvah asi k tomu, aby nás to zvukem upozornilo, že už to co nevidět přeteče a my to běželi vypnout...

Díky Bruni. Asi to bude ono. Ty je máš ale vyleštěné a úplně jako nové. Takže rozdíl bude v tom tvaru dna. Já mám také ten rovný, tudíž na mléko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]