Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zajímalo by mě, kde prodáváte věci, kterých se potřebujete zbavit, ale někomu by mohli ještě udělat radost. Např. oblečení
Bazoš. Ostatní portály mají proti němu mizivou návštěvnost. Někdo využívá Facebook Marketplace, ale mně se tam nikdy nic prodat nepodařilo.
Škoda jen, že Bazoš má tak příšernou kvalitu fotek. Když mě třeba zaujme nějaké auto, tak se snažím najít stejný inzerát na Sbazaru, kde jsou fotky 2x větší a kvalitnější.
Oblečení je lepší udat kamarádkám nebo darovat charitě, při dnešních cenách (Pepco) málokdo obléká děti do obnošeného.
Dneska existují různé sekáče, s italskou, anglickou, francouzskou módou, jak hrdě píší na dveřích, proto si myslím, že o starší oblečení přes internet nebude žádný velký zájem. Dala jsem tam jednou málo nošený pěkný kabát /"srazil" se mi poněkud / a neprodal se.
Proto oblečení dávám do pytle, když je plný, odvezu do sběrného kontejneru.
Těch pár šušňů, které by člověk za starší věc dostal, ho stejně nespasí. A pokud to není opravdu za pár korun, obtížně se prodává. Jaga.
Po vnučkách dcera zdarma předá krabice kamarádkám, sama od jiných dostane zase věci po jejich dětech. Stále krabice, koluje to i kola, koloběžka a hračky. Když už je to k ničemu, vyhazuje se. Pokud čistím skříně já, vyhodím do kontejneru na hadry, co na hadry nejde, vyhazuji rovnou. Knoflíky dávám dceři, v MŠ pak různě s dětmi tvoří z knoflíků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.