Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde prodávat věci na internetu

Od: janinqa odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

zajímalo by mě, kde prodáváte věci, kterých se potřebujete zbavit, ale někomu by mohli ještě udělat radost. Např. oblečení

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Sbazar
Bazoš
Jsou nejvíce používané. Hlavně i připsat, jestli posíláte poštou.

hodnocení

1x

Facebook.
Tam můžete prodávat především ve vaší blízkosti ( bydliště ).

hodnocení

1x

Bazoš. Ostatní portály mají proti němu mizivou návštěvnost. Někdo využívá Facebook Marketplace, ale mně se tam nikdy nic prodat nepodařilo.

Škoda jen, že Bazoš má tak příšernou kvalitu fotek. Když mě třeba zaujme nějaké auto, tak se snažím najít stejný inzerát na Sbazaru, kde jsou fotky 2x větší a kvalitnější.

Oblečení je lepší udat kamarádkám nebo darovat charitě, při dnešních cenách (Pepco) málokdo obléká děti do obnošeného.

pet32
hodnocení

1x

Oblečení dávám do konejneru na charitu

hodnocení

0x
Hyperinzerce.cz
Případně aukro.cz. Tam si ale účtují provizi.
Sbazar + bazoš jsou dost známé, jak se píše v předchozím příspěvku.

hodnocení

0x

www.specha.to

www.hyperinzerce.cz

www.annonce.cz

hodnocení

0x

Dneska existují různé sekáče, s italskou, anglickou, francouzskou módou, jak hrdě píší na dveřích, proto si myslím, že o starší oblečení přes internet nebude žádný velký zájem. Dala jsem tam jednou málo nošený pěkný kabát /"srazil" se mi poněkud *smich*/ a neprodal se.

Proto oblečení dávám do pytle, když je plný, odvezu do sběrného kontejneru.

Těch pár šušňů, které by člověk za starší věc dostal, ho stejně nespasí. A pokud to není opravdu za pár korun, obtížně se prodává. Jaga.

17.07.20 12:09
hodnocení

0x

vinted.cz

miluska*
hodnocení

0x

fcb skupiny na prodej...a aukro ma momentalne vlozeni inzerce bez poplatku

lidus*
hodnocení

0x

Po vnučkách dcera zdarma předá krabice kamarádkám, sama od jiných dostane zase věci po jejich dětech. Stále krabice, koluje to i kola, koloběžka a hračky. Když už je to k ničemu, vyhazuje se. Pokud čistím skříně já, vyhodím do kontejneru na hadry, co na hadry nejde, vyhazuji rovnou. Knoflíky dávám dceři, v MŠ pak různě s dětmi tvoří z knoflíků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]