Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepromokavá bunda

Od: futra odpovědí: 10 změna:

Poradíte mi prosím.Chci si koupit nepromokavou bundu.Nějakou ,která by se dala nosit v tomto deštivém létě a nejlépe i na podzim.Vůbec se v tom ,ale nevyznám.Mám si koupit softshellovou nebo spíš outdoorovou? Budu ji nosit na procházky do přírody,ale i do města. Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Těžko říct, záleží na tvých prioritách. Softshellky mi na léto připadají zbytečně teplé (ale občas se hodí).

Jinak ale na jaře klimatičtí aktivisté s naprostou jistotou tvrdili, že letošní léto budou pětisetletá sucha. Tak nevím, na co chceš nepromokavou bundu *frajer*.

futra
hodnocení

Na to ,abych sebou nemusela tahat slunečník proti dešti.*slunce*

hodnocení

3x

Já mám perfektní 3/4 od Vietnamců, nepromokne a stála pár korun a sbalí se do malého čverečku.

id
hodnocení

2x

Ani jedna není 100% nepromokavá a nedají se nosit v létě. Nosím je od + 5st. do nínus 5 st. Jinak se v ní upečete. Do přírody ( i do města místo dešníku, pokud nechodíte nejraději v šatečkách a na vysokých podpatcích)) si kupte nějakou lehce sbalitelnou bundu místo pláštěnky, kterou v případě deště přetáhnete přes své oblečení. Něco podobného jako je zde

mall.cz/...

futra
hodnocení

Děkuji.Objednala jsem si růžovou.

hodnocení

2x

Mám cca 15 roků zn. Alpine, tahala jsem ji, nešetřila a stále je nepromokavá, už trochu ošuntělá. :-D

motak
hodnocení

0x
Softshell není nepromokavý,ten se nacucne vodou.
Spis něco lehkého s goretexem, jenom takovou pláštěnku.

Já byl naposled v softshellce osm hodin v dešti a naprostá pohoda. Možná není softshell všechno, co se za něj vydává.

motak
Ano, rozdíly jiste budou a není softshell jako softshell...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]