Nejste přihlášen/a.
Poradíte mi prosím.Chci si koupit nepromokavou bundu.Nějakou ,která by se dala nosit v tomto deštivém létě a nejlépe i na podzim.Vůbec se v tom ,ale nevyznám.Mám si koupit softshellovou nebo spíš outdoorovou? Budu ji nosit na procházky do přírody,ale i do města. Děkuji.
Ani jedna není 100% nepromokavá a nedají se nosit v létě. Nosím je od + 5st. do nínus 5 st. Jinak se v ní upečete. Do přírody ( i do města místo dešníku, pokud nechodíte nejraději v šatečkách a na vysokých podpatcích)) si kupte nějakou lehce sbalitelnou bundu místo pláštěnky, kterou v případě deště přetáhnete přes své oblečení. Něco podobného jako je zde
Mám cca 15 roků zn. Alpine, tahala jsem ji, nešetřila a stále je nepromokavá, už trochu ošuntělá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.