Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tanga do WC

Od: anonymka19 odpovědí: 8 změna:

Zdravím stala se mi taková zvláštíní příhoda no spíš "nehoda", na návštěvě u kamarádky (oslava). Dva dny jsem nebyla na velké potřebě, avšak to na mě u ní přislo. Doběhla jsem na záchod, ale trochu pozdě, a odneslo to spodní prádlo. Jelikož u ní byla spusta lidí a na WC nebyl odpadkový koš, tak mě nenapadlo nic chytřejšího, než ho spáchnou do wc, protože nic jiného tak nějak nepřipadalo v úvahu. Záchod fungoval celý večer v porádku, ale i tak si říkám jestly to nebyla hloupost...já ho neměla kam schovat. *plac* Já nevěděla jak to bez trapasu vyřešit ...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Buďte v klidu...vaše prádlo už je někde na záchytných česlích místní ČOV.
Předpokládám tedy standardní rozměry inkriminovaných míst, nikoliv velikost "slůně".
liska5
09.07.20 10:16

Martine *haha*

hodnocení

5x

Byla to hloupost, ale už se stalo. Záchod jste snad neucpala, tak to neřešte. A už to nikdy nikde nedělejte! Dalo se to řešit třeba tak, zabalit do toaleťáku a vyhodit do odpadkového koše jinde, nebo v koupelně přeprat a nechat si to u kamarádky uschnout.

mak*
hodnocení

3x

Nechci strašit, ale ještě je tu jeden háček. Záchod se neucpal, ale pokud se to stalo v rodinném domku, který je napojen na tlakovou kanalizaci, je možné, že to způsobí závadu čerpadla a servisní úkon bude muset platit majitel domku, protože nebyly dodrženy pokyny k používání. V krajním případě to může znamenat i výměnu čerpadla, které stojí kolem 20 tisíc.

hodnocení

1x

Treba jste to mohla zabalit do toaletniho papiru a dat za pas kalhot, prikryt trickem a vybehnout nekam ven a tam to dat do kontejneru. Ale co, stalo se. Trapasu v zivote bude dost.

hodnocení

1x

Udělala jste pěknou hloupost a buďte ráda, že to dobře dopadlo. Záchod se ucpe natotata. Lidé jsou velmi nezodpovědní, házejí tam i dětské pleny či menstruační vložky a další věci. Do WC patří jen toaletní papír a v přiměřeném množství.

Kalhotky bych sbalila do maličkého balíčku, omotala hodně toaletním papírem, dala do kabelky, či do dlaně a později do kabelky, a pak vymyslela, kam to vyhodit. Klidně i do odpadkového koše v kuchyni hostitelky. Když by to bylo dobře omotané tím papírem, nikdo by to jistě nezkoumal a vyneslo by se to s dalším obsahem koše.

Lidé jsou občas čuníci, v TV byl rozhovor s pánem z čistírny odpadních vod. Prý mu jednou připlul dokonce i veliký usmažený řízek - a ani nakousnutý nebyl. :-D Jaga.

A chutnal mu? :)

hodnocení

0x

Noste si v kabelce náhradní prádlo. A třeba s sebou igelitku, kde pak svůj,,poklad" schováte v sáčku a odnesete domů. Je to jistota a to za to stojí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]