Nejste přihlášen/a.
Zdravím stala se mi taková zvláštíní příhoda no spíš "nehoda", na návštěvě u kamarádky (oslava). Dva dny jsem nebyla na velké potřebě, avšak to na mě u ní přislo. Doběhla jsem na záchod, ale trochu pozdě, a odneslo to spodní prádlo. Jelikož u ní byla spusta lidí a na WC nebyl odpadkový koš, tak mě nenapadlo nic chytřejšího, než ho spáchnou do wc, protože nic jiného tak nějak nepřipadalo v úvahu. Záchod fungoval celý večer v porádku, ale i tak si říkám jestly to nebyla hloupost...já ho neměla kam schovat. Já nevěděla jak to bez trapasu vyřešit ...
Nechci strašit, ale ještě je tu jeden háček. Záchod se neucpal, ale pokud se to stalo v rodinném domku, který je napojen na tlakovou kanalizaci, je možné, že to způsobí závadu čerpadla a servisní úkon bude muset platit majitel domku, protože nebyly dodrženy pokyny k používání. V krajním případě to může znamenat i výměnu čerpadla, které stojí kolem 20 tisíc.
Udělala jste pěknou hloupost a buďte ráda, že to dobře dopadlo. Záchod se ucpe natotata. Lidé jsou velmi nezodpovědní, házejí tam i dětské pleny či menstruační vložky a další věci. Do WC patří jen toaletní papír a v přiměřeném množství.
Kalhotky bych sbalila do maličkého balíčku, omotala hodně toaletním papírem, dala do kabelky, či do dlaně a později do kabelky, a pak vymyslela, kam to vyhodit. Klidně i do odpadkového koše v kuchyni hostitelky. Když by to bylo dobře omotané tím papírem, nikdo by to jistě nezkoumal a vyneslo by se to s dalším obsahem koše.
Lidé jsou občas čuníci, v TV byl rozhovor s pánem z čistírny odpadních vod. Prý mu jednou připlul dokonce i veliký usmažený řízek - a ani nakousnutý nebyl. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.