Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat co by jste doporučii na rychlejší růst vlasů. At už nějaký prášky nebo nějaká vylože typy co třeba děat při umývání hlavy atdd s čím máte zkušenost třeba vy?
V létě rostou vlasy trochu rychleji.
Víc, jak ty šampony, pomůže vlasům dobrá výživa. Aby bylo ve stravě dost minerálů a vitaminů. Konkrétně Mg, Zn, Fe, Si . Asi nejvíc jich obsahuje melasa- takový pendrekový sirup ze zdravé výživy a pak B komplex.
Babské rady na růst vlasů : Vtírat šťávu z cibule nebo černé ředkve nebo dokonce nastrouhaný křen a splachovat kopřivovým odvarem.
Tady jde asi o prokrvení pokožky hlavy. Z šamponů bude mít podobný efekt Kofeinový.
Řešila jsem stejný problém, nejen pomalý růst vlasů, ale i jejich vzhled a zdraví. Pomohly mi na to vitamíny https://www. Vlasimo. Cz/ obsahují vitamíny a blinky, kteté pomáhají na vlasy po všech směrech, takže pomohou i s rychlejším růstem, ale i zlepšení kvality. Rychlejší růst vlasů jsem začala pozorovat už po cca měsíci užívání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.