Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlejší růst vlasů

Od: jkjk odpovědí: 13 změna:

Chci se zeptat co by jste doporučii na rychlejší růst vlasů. At už nějaký prášky nebo nějaká vylože typy co třeba děat při umývání hlavy atdd s čím máte zkušenost třeba vy?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nic. Růst vlasů neurychlíš, veškerá reklama na urchlení růstu je svým způsobem klamavá.

Svatá pravda.Nobelovka zatím nepadla za tento požadavek

liska5
hodnocení

2x

V létě rostou vlasy trochu rychleji.

Víc, jak ty šampony, pomůže vlasům dobrá výživa. Aby bylo ve stravě dost minerálů a vitaminů. Konkrétně Mg, Zn, Fe, Si . Asi nejvíc jich obsahuje melasa- takový pendrekový sirup ze zdravé výživy a pak B komplex.

Babské rady na růst vlasů : Vtírat šťávu z cibule nebo černé ředkve nebo dokonce nastrouhaný křen a splachovat kopřivovým odvarem.

Tady jde asi o prokrvení pokožky hlavy. Z šamponů bude mít podobný efekt Kofeinový.

m123*
hodnocení

1x

Mě se osvědčil Biosil. V lékárně za cca 60,- kč. Kamarádka mi teď říkala i o šamponu zn. Milva. Co jsem na něj na netu koukala, tak má samé pozitivní ohlasy.

hodnocení

1x

Všechny přípravky jsou tahání peněz z kapsy. Ale za sebe mohu říci, že když se častěji stříháte, tak rostou dost, je to vidět zvláště u kratších účesů,.

hodnocení

1x

Na růst vlasů mám vyzkoušeno s úspěchem Selzink, selen se zinkem. Vlasy i nehty jsou viditelně kvalitnější a rychleji rostou. Selzink kupuji v drogerii. Vyjde levněji jak v lékárně.

hodnocení

0x
Banány. Po banánech jsou hezké vlasy a dost rostou. Obsahují hodně látek, které jsou v tabletách na vlasy. Doporučím 2 banány denně nejlépe ráno. Jsou vydatné.
Anebo jeden banán a přidat další ovoce.
Ovoce je zdravé na všechno. Jen pozor na kalorie.
Výsledek se dostaví až po několika týdnech.
liska5

No a banány mají Béčko a Hořčík/Mg/, jak je výše psáno

hodnocení

0x

Také je dobré využívat BIOTÍN PLUS. Prospěje to vlasům i nehtům.

liska5

No a BIOTIN má kys. pantothenovou, neboli B5, Zn a Si, jak je výše psáno.

hodnocení

0x

Na radu kamarádky jsem si koupila tabletky Perfekt hair 100 tbl. prý to učinkuje. je fakt, že na netu se methiotin doporučuje. Vloni jsem brala Donna hair, k ničemu,.

zdenka*
hodnocení

0x

Řešila jsem stejný problém, nejen pomalý růst vlasů, ale i jejich vzhled a zdraví. Pomohly mi na to vitamíny https://www. Vlasimo. Cz/ obsahují vitamíny a blinky, kteté pomáhají na vlasy po všech směrech, takže pomohou i s rychlejším růstem, ale i zlepšení kvality. Rychlejší růst vlasů jsem začala pozorovat už po cca měsíci užívání.

svehlana

Vlasimo jsem v minulosti brala a pomohlo mi hodně . Brala jsem ho ale asi jen 3 měsíce a vlasy se daly tak do kupy , že už jsem od té doby žádné vlasové vitamíny brát vůbec nemusela .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]