Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkazí se roláda z mletého masa, když bude v ledničce 12hod?

Od: julcakulca odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Mám v plánu dělat roládu z mletého masa, plněnou sýrem a šunkou. Chtěla bych si jí dnes připravit, a naplněnou dát do ledničky přes noc. Jelikož jsem celý den v práci, tak by ji zapekl přítel cca kolem 12 hod. Nezkazila by se v té ledničce přes noc? Bude tam více jak 12 hodin. Prosím o radu, děkuji předem.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ještě lepší by bylo, kdybyste ji hned dnes upekla, až ji připravíte. Nechat vychladnout a dát do lednice. pak podávat nastudeno, s chlebem, okurkou, cibulkami, paprikami...

Mleté maso bývá zrádné. Když ho koupíte, většinou nevíte, jak dlouho je už namleté. Tím, že ho tepelně opracujete, vydrží déle. Syrovou roládu bych do zítřka nenechávala, upečenou bez problémů. Jaga.

hodnocení

3x

Nezkazí se, (pokud bude lednička zapnutá) .

hodnocení

3x

Mletá masa je ideální ihned zpracovat. Pokud jsou v lednici 4 stupně, tak bych se nebál.

hodnocení

2x

Rozhodně ne, já nevařím jedno jídlo, schovám si to klidně na druhý i třetí den, jsem sama a jedno jídlo se nevyplatí vařit.

Ajko, mleté maso bude syrové. Spíš bych ji ubytovala v mrazáku. Bude se jen o to déle potom péci, ale byla bych si jistější, že se nezačala kazit.

Z mrazáku změní chuť. Ale nezkazí se.

hodnocení

1x
Nezkazí, ani omylem :)
doplněno 07.07.20 16:45: Aha, rychle čtu :-D
Roládu upéct a potom dát do lednice.
Syrovou nikoliv *stop*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]