Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám v plánu dělat roládu z mletého masa, plněnou sýrem a šunkou. Chtěla bych si jí dnes připravit, a naplněnou dát do ledničky přes noc. Jelikož jsem celý den v práci, tak by ji zapekl přítel cca kolem 12 hod. Nezkazila by se v té ledničce přes noc? Bude tam více jak 12 hodin. Prosím o radu, děkuji předem.
Ještě lepší by bylo, kdybyste ji hned dnes upekla, až ji připravíte. Nechat vychladnout a dát do lednice. pak podávat nastudeno, s chlebem, okurkou, cibulkami, paprikami...
Mleté maso bývá zrádné. Když ho koupíte, většinou nevíte, jak dlouho je už namleté. Tím, že ho tepelně opracujete, vydrží déle. Syrovou roládu bych do zítřka nenechávala, upečenou bez problémů. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.