Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupili jsme meloun, který je nijaký, ani sladký, no nic moc. Dá se s tím něco dělat, kromě toho, že ten zbytek odneseme známým pro slepice? Děkuji za odpovědi.
Nic s tím neuděláte a škoda se s tím patlat, protože dřeň z melounu bez chuti není dobrá. To můžete rovnou zmrazit vodu. Já už jsem melouny přestala kupovat, protože mám stejné zkušenosti, jako popisujete. Oni je sklízejí nedozrálé a pak to "dojde" bez sluníčka nějde v nějakých těch jejich skladech a už to jenom jako meloun vypadá, ale uvnitř je to nesladké a je to jenom vodové a bez chuti.
Někteří zákazníci mají strach z krájených melounů. Prý to může způsobit různé nemoci. Já to mám právě naopak. Když je meloun rozkrájený, vidím, jaký je, zda je pěkně vyzrálý. A podle toho pak vybírám. Celý meloun bych nekoupila. Protože do ženské a do melounu nevidíš. Jaga.
Krájený nikdy nekoupíte: Penny, Kaufland, Lidl.
Krájený koupíte: Globus, Tesco, Billa.
Nesladký a nezralý bude vážně dobrý maximálně pro ty slepice. A je ještě otázkou, zda jej budou chtít.
Loni jsem koupila v LIDLu meloun. Zněl na poklep "zrale", ale po rozkrojení z něj vytekla růžovošedá břečka. Lízla jsem si a ani sladké to nebylo. Tak jak byl, jsem ho odnesla v igelitce do hodiny zpátky, neb to mám jen pár minut cesty. Ani nemrkli a vrátili mi peníze.
Našla jsem odvahu a párkrát koupila rozkrojený, a pokaždé byl dobrý... a bez následného tyfu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.