Nejste přihlášen/a.
Co to může znamenat?
Dost často, (ne pravidelně), mívám v podbřišku po menstruaci takový tlak. Nejsou to žádné křeče, opravdu, vyloženě tlak. Trvá to tak tři dny až týden, potom to přejde. Mám to tak snad už od té doby, co mi menstruace začala (v roce 2008). Když si na to dám prášek, přejde to okamžitě. Jinak, jak píšu, 3 dny až týden.Taky mi přijde, že na to má částečně vliv i psychika, (beru antidepresiva). Přijde mi, že pokud se zrovna v tomto období cítím hůř, je tlak o něco větší.
Mám strach aby to nebyla nějaká cysta nebo myom, ale jak říkám, mám to tak odjakživa a nejpozději do týdne to vždy přejde.
Máte někdo něco podobného?
Proč platit sono, když má slečna potíže? To se snad automaticky provede. Pokud má menses od 2008, tak bude mít tak 23-28 let. On se někdy kousek nitroděložní sliznice vyskytuje i mimo děložní dutinu a to místo pak reaguje na hormonální výkyvy, jako ona děložní sliznice, což mohou doprovázet podobné vjemy.. Blízko jsou vaječníky, konečník a slepé střevo, na jehož apendixu je lymfatická tkáň. V břiše si člověk těžko přesně určí, odkud bolest vychází.Těch čidel je tam málo.
..Já bych zašla na gyndu, ať mám klid.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.