Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahřívací natáčky

Od: lm® odpovědí: 2 změna:

Ahoj všem dívkám,ženám,ale třebai mužům,vědí -li.

Chtěla bych se zeptat jestli používáte nahřívací natáčky a jaké,jak jste s nimi spokojené.Díky moc za info.Lenka

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

0x

Já mám natáčky jěště co si kupovala moje máma takový ty co se uvaří a jsem maxim.spokojená a hlavně účes je témeř hned hotov

dusatka*
hodnocení

0x

Já jsem používala elektrické, byla jsem moc spokojená, jen jsem je nesměla nechat na hlavě dlouho - když jsem natočila poslední, hned jsem začala sundávat první. Přestala jsem je používat, protože se mi vlasy začaly samy vlnit. Dala jsem je mamce a ta je taky moc spokojená. Ale značku si bohužel nevzpomenu :( ony teda ale byly kupované tak před 10 lety, dnes už jsou stejně jiné možnosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]