Nejste přihlášen/a.
Jak mám postupovat-dala jsem si udělat náhradní protezu zubu horní části.(prozatím než mi udělali nove) Zaplatila jsem 700kc. Za dva měsíce mi vyletěl jeden zub. Dala jsem si to opravit-pouze přilepit. Požadují mi zaplatit znovu 250kč.je to reklama nebo to zaplatit.Jsou to náhradní pouze...Nové už mám udělané a ty neplatím...
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
re4zon
1x
Jestli to byla prozatimni proteza, coz by cenou odpovidalo, tak ta je urcena na to, aby vydrzela do doby, nez se udela poradna. Nevim, co ocekavate od docasne nahrady v cene lepsi vecere, ale ja bych v dnesni dobe byl rad, ze mam levneho zubare..
Jestli to mela byt trvala nahrada, pak reklamujte.
Jestli to mela byt trvala nahrada, pak reklamujte.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]