Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se holit tam dole?

Od: strela2002 odpovědí: 15 změna:

Omlouvám se, těm, kterým by to přišlo až moc intimní, ale já už jsem naštvaná! :D Je mi 18, a s mým přítelem, spolu budeme brzy ,,poprvé" spát. A já nechci aby narazil na něaké drsné chloupky. Mám od přírody citlivější pokožku, ale nikdy se to neprojeví jako když si holím intimní partie, - po druhém dnu, totiž začnou kořínky zarůstat a zarudnou, pak to dlouho bolí. To rozhodně nevypadá zdravě, ani atraktivně. Moje kamarádky s tím problém nemají, ani nedělají nic speciálního. Došlo mi, že to tedy dělám špatně. Návody a YouTube radí, že se mají holit po směru růstu chloupků, nebo po straně. Zkusila jsem to a možná jich zarůstá a rudne míň, ale to protože chloupky lehce vyčuhují z pokožky a tak nemůžou zarůst. Možná to tak má být, ale v tom případě je to proti směru stejně na dotek drsné.

Je mi trapné, že to v 18-ti musím řešit. Ale kromě intimností s partnerem, je další motivací můj začátek modelingu, nejsem zatím v tak důvěrném vztahu s agenturou abych se snad někoho ptala. Ale děsí mě pomyšlení, že například při focení plavek, to uvidí.

Možná by mi pomohla něaká voda po holení. Obvykle si při holení postačím s kondicionérem, ale ne, pokožka v intimní partii se jako jediná bouří. Štve mě, že eexistují vody po holení a kolínské jen pro muže. (Nechci tam dole vonět jako muž :D)Pro ženy jsou většinou jen slabé-pro mě neúčinné balzámy.

Omlouvám se, za svou přílišnou negativitu :D , a děkuji za rady.

Přeji Vám příjemný den.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Tak to zastříhávej strojkem na vlasy na 2mm a máš pokoj. Na semiš. Navíc to nepodráždí pokožku jako holení břitvou (strojkem).

hodnocení

2x
Tak nech semišového bobříka a bude to ok.

asddasdd
hodnocení

2x

Já jsem sice kluk, ale takový problém jsem měl taky. Teď holím strojkem na 2mm, jak psal jiný komentář, a chloupky už nerudnou (děje se to protože se oholíš, kůže zaroste, ale pak si chloupky přes tu kůži musí protrhnout cestu). Ale u holek 2mm strniště nevypadá dobře. Já to mám rád hladký. No ale při období prvního sexu jsem měl radši když tam něco bylo, třeba proužek, abych se necítil, že mám sex s dítětem, ale to nechám na tobě.

Přítelkyně má ten problém taky. Chloupky si teda proto trhá, depiluje, voskuje. Pak nejsou ostré a rostou komplet znovu. Ale bolí to a je to finančně náročnější (nebo můžeš vzít pinzetu a vytrhat je všechny ručně - minimálně na tom boku, mimo plavky, tam bych to spíš vytrhal než holil)

nov
hodnocení

2x

Zkuste se neholit, použijte toto: notino.cz/...

liska5

Taky bych volila depilační krém. Výsledek hladký. Ale po něm časem též vyrostou chloupky a některé zarůstaj.

joudic*
depilacni krem drazdi, kdyz to bude delat nevyzkousene na posledni chvili, bude ji mit cervenou a doteky nebudou prijemne

hodnocení

2x

Kvalitni holitko, pro pany jsou lepsi nez pro damy. A zkuste olivovy olej

hodnocení

0x
Neodpovídám na otázku, ale máte spolu vyřešenou antikoncepci?
strela2002
30.06.20 13:22
hodnocení

Kondom

joudic*
hodnocení

0x
ja holim nasucho trojbritem gilette mach 3 a holi se tak brzy i partnerky, kdyz jim ukazu vyhody nebo kdyz ji oholim ja nebo kousek ukazu

hodnocení

0x
Já holím pánským Gillette Mach 3 již řadu let. Pokožku citlivou tolik nemám,ale občas se zarudnutí objevilo,chloupky mi však nezarůstají. Holím s pomocí gelu na holení. Dříve jsem po holení používala pánský balzám Sensitive od Nivea. Má slabounkou vůni. Neholte se těsně "před"- pak to může štípat. Poslední dobou jsem si oblíbila po holení použít termální vodu od Vichy. Používám ji asi tak rok a půl. Na všechno. Do kabelky je to v létě také pecka. Jinak jsem termální vodu doporučovala i kamarádkám,se kterými jsme právě holení a silné podráždění řešily- všem čtyřem voda prý pomohla. Vyzkoušejte a uvidíte ;)

etana*
hodnocení

0x

Samozřejmě že existují dámské prostředky po holení intimních partií, jsou v podobě snadno roztíratelného gelu, který zklidňuje. Jinak je to fakt o technice, já bych se ale na vašem místě nejdřív zeptala partnera, zda o to vůbec stojí. Někteří mají rádi upravené bobry.

mrholitko
hodnocení

0x
Ahoj, můžu poradit to, co máme doma s přítelkyní vyzkoušené. Já se holim normálně úplně na sucho, bez ničeho, ani vody trochy, musí být une sucho a proti směru růstu. Zní to divně , ale funguje to na 100%. Holitko klasika Mach 3 turbo asi 15 let starý.. Musí být ale ostré. Holim se úplně všude a proti směru a něm nejmenší problém, druhý den pár pupínků vyleze, ale to u chlapa není problém.
Přítelkyně si chloupky vytrhavá, vězte, že když to jednou překonáte, pak další trhání bude lepší a lepší. Musím říct jako chlap, že je to super, protože se o sebe neodrete jak o struhadlo. Chloupků roste méně a méně a jsou čím dál jemnější.. Vytrhavá ručně pinzetou, zbytek asi někde i doholi, neříkám že ne. Nechává delší čárku, nebo letiště nad pahorkem.
Ve vašem případě bych asi možná doporučil epilaci, je na vás, kterou zvolíte.. Existuje i placená laserem, říká se jí trvalá, ale je na pár let, nebo měsíců, po pár o ošetření chloupky nerostou.. Zbytek vytrhnete. Aspoň tak jsem o tom slyšel já. Můžete si dozjistit.
Podle mě, co mám za život vypozorované, je nejvíc mužů, kterým se líbí právě nahoře jen lehce poupraveno, ne úplně pryč *stop* *mala*.. Každopádně vaše budoucí zaměstnání bude na toto velmi náročné, takže podle mě jedině epilace, jinak se z toho zbláznite. ;)

Hm,,proč to všichni děláte,,takovou vědomou torturu.Nechápu,,odjakživa to bylo jinak a teĎ také hromadné blbutí a bez významu..

lipanek

zavinac - Možná se budete divit, ale také jsem si říkala, co na tom mají. Tak jsem to zkusila a něco to má do sebe. Ovšem také mám problém s tím zarůstáním. Někdo radil na internetu, používat pokaždé nové jednorázové holítko. No, ale nějak se ten použitý materiál potom hromadí.

Já těm mladým v tomto fandím, ten sex si potom musí užívat, a je to takové hygieničtější, i když lékaři jsou proti.

Prostě je to celková péče o tělo, trošku má člověk lepší pocit, zvýší se sebevědomí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]