Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Svatební den by měl být krásný pro každou ženu a měla by si ho užít. Zvolte šaty dle sebe, abyste se Vy v nich cítila spokojeně a krásně. Některá si potrpí na kostýmky, jiná na romantiku s volány atd.(bez ohledu na věk) Šaty zvolte takové, abyste byla spokojená sama se sebou. Pokud chcete bílé, zvolte je. Pokud barevné, klidně zvolte ty. Předsudky se netrapte, jen na Vás záleží co chcete mít na sobě ve svůj svatební den. Přeji vám hodně štěstí!
Je to jen můj názor, cítím to tak, že bych se v takovém případě vávala v kostýmku. Světle béžový, svělle šedý, to si myslím, že by se hodilo lépe. Rozhodněte se, jak to cítíte vy, jestli toužíte být nevěsta v dlouhých bílých, tak to udelejte.
Ano, kdysi se říkalo, že bílá barva je znamením nevinnosti a čistoty. Svatební kytice se zase vázaly především z bílých kal, říkalo se o nich totéž. Dneska je to už jedno. Která že z nevěst se vdává jako panna? Navíc má každá za sebou i jedno až několik dětí.
Už Vám asi nebude 18-20 let, proto bych už nevolila bílou nadýchanou romantiku. Pro nevěstu tak trochu v letech bych vybrala decentní kostýmek. Má to navíc i tu výhodu, že svatební šaty byste už nikam jinam neužila, kostýmek můžete užívat dál. Béžový, šedý, zelinkavý, okrový, starorůžový...jakou barvu máte ráda. Jen bych nevolila bledě modrou. Panuje totiž pověra, že pokud se nevěsta vdává v modrých šatech, bude mít v budoucnu od partnera modřiny. Ale je to opravdu jen pověra. Protože bita může být klidně i ta, co se vdávala v bílém.
Vyberte si něco pěkného na sebe. Pěknou svatbu si zaslouží každá nevěsta. Ať pěkně vypadáte a máte na co vzpomínat. Hodně štěstí a žádné modřiny. Jaga.
Souhlas s předešlými odpověďmi. Já bych navrhla free šaty, lehké, veselé, rozpustilé, pastelových barev, abyste si to užila. Kostýmek ano, pokud to odpovídá vašemu naturelu, jestli jste trošku konzervativní. Také ženich se musí přizpůsobit, nemusí mít nutně oblek, mě se líbí košile a vesta s motýlkem. google.com/...
Dobrý den, janan. Nedejte na názory ostatních, jestli se chcete vdávat v bílých šatech, tak proč ne? V dnešní době přece nejsou už panny ani nevěsty mladinké, bezdětné. Spíš bych se zaměřila na střih šatů, než řešila jinou barvu. Princeznovský styl nebo naopak usedlý kostým bych ale určitě nevolila.
Domnívám se, že máte již nějaké roky, uvádíte, že i děti. Vdávat se v bílém mně přijde divné, to Vám řekla i kamarádka. Myslím, že jemně broskvová, starorůžová, béžová, šedomodrá apod. Jemné pastelové odstíny určitě. Možná i nějak zajímavě řešený kostýmek, který by jste pak mohla využít na slavnostní příležitosti. Záleží, jaká barva Vám vyhovuje a v čem by jste se cítila dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.