Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučíte mi boty podle mé představy?

Od: zlataaa odpovědí: 5 změna:
Dobrý den. Doporučil byste mi někdo prosím boty podle představy? Sháním nějaké letní boty, které když se zamažou tak to půjde setřít (kůže) a aby byly nepromokavé.
Teď mám tyhle — eobuv.cz/... — a když prší mám je cele mokré, špinavé a i ponožky mám mokré. Nezáleží mi na značce, vybírám si podle toho jak se mi boty líbí. Prosím, holinky, kozačky a sněhule nedoporučovat. Chci takové boty, abych je mohla nosit v těchto deštích. Děkuji předem za doporučení.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bobik
hodnocení

2x

Každé boty budou za deště mokré a mohou se zašpinit. Každopádně dobré boty by měly zůstat suché uvnitř po nějakou dobu, než natáhnou vlhkost. K tomu je potřeba je vhodně ošetřovat a impregnovat. Impregnace slouží také k tomu aby z nich šla špína rychleji dolů.

Mě osobně se osvědčily boty Hi-Tec pro každodení nošení a venčení psa. Nošení za každého počasí, silnicí, prašnou cestou i trávou a terénem. Podrážka vydrží, boty se hned nerozpadnou a mají solidní odolnost vodě.

Zkuste něco takovéhoto.

hitec-eshop.cz/...

m123*
hodnocení

0x

Zkuste kouknout na tyto. Dělají se i "celokožený", aby do nich nenapršelo.

eobuv.cz/...

kimbert*
hodnocení

0x

Tyto obchodnisa.cz/... ,roky ověřené celou mou rodinou ,nikdy žádný problém *palec*.

hodnocení

0x
A co třeba klasické Superstary (Adidas Superstar)? Sice jsou nízké,ale nepromoknou. A údržba jedna báseň. V případě znečištění jen ošmuckám hadřikem. Nebo Nike Air Max z kolekce Leather. Mají ty samé vlastnosti,co se týče nepromokavosti a údržby. Pak mám i plno dalších Air Maxů,které jsou v kombinaci s textilkou- ty se také nepromáčí hned,ale rychleji než výše zmíněné a údržba už je třeba u bílých složitější.

hodnocení

0x

Kup impregnaci ve sreji a každé nové boty, než je začneš nosit, nastříkej. Kožené i plátěné. Pak nejenže nepromokají, ale dobře se čistí a snadno se perou. Mám to odzkošeno mnoho let. Kožené, broušenou kůži, kecky, tenisky i krajkové balerínky. Impregnace s nanoefektem nemá chybu. Ale není podmínkou. K dostání v prodejnách s obuví i v drogerii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]