Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí šaty do společnosti?

Od: anna8 odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, pojedu s kamarádkou do Hradce králové..a budeme vybírat šaty na vyřazení..nechci si půjčovat ale potřebuji i šaty na ples. Bude mě stačit 1000? a nějaké baleriny lodičky...nemam představu.

děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lipanek
hodnocení

1x

1000 Kč na šaty na vyřazení a ještě jedny šaty na ples určitě nebude stačit, ani u vietnamců. Přece jenom, aby to trošku vypadalo. Máte kamarádky, zkuste je oslovit a ty šaty na vyřazení /jednorázová záležitost/ si od některé vypůjčit. To je nejlepší, co můžete udělat. menší společenské šaty bude mít v šatníku některá určitě.

Možn áu některé starší kamarádky byste uspěla i s těmi společenskými šaty na mat. ples.

Potom by už ta tisícikoruna mohla padnout na boty, nebo hezké prádlo, dobře padnoucí.

Hodně štěstí.

doplněno 26.06.20 19:42:

Se omlouvám za chyby, přišla návštěva a nestačila jsem opravit.

anna96
hodnocení

myslím jedny šaty na vyřazení ..a pak abych v nich mohla chodit i na plesy..

lipanek

Tak to potom budou nějaké lepší šaty. Když jde kamarádka, tak okoukne poradí.

Byla jsem nakupovat v Pardubicích a kousek od nádraží byly dvě prodejny vietnamců. V jedné bylo hezčí zboží a velmi šikovná paní, která měla zákaznice v oku a byla i velká nabídka. V té druhé už ne tolik hezkého, jenom hadříky obyčejné.

Když obejdete více obchodů, věřím, že se brzy zoorientujete a něco padne do oka. V Hradci se také velmi dobře nakupuje, nebo alespoň dříve se nakupovalo.

Přece jenom na ples, na taneček, jsou potřeba trošku lepší, honosnější šatičky.

Ale je důležité se v nich cítit dobře.

Přes volná ramínka si vezmete normální, jednobarevný svetřík a rázem budou šaty vhodné i pro vyřazení.

Já hodně radím, podívejte se na google, na obrázky a zadejte si šaty na vyřazení a čerpejte náměty. Zjistíte, že se dá nosit, použít všelicos, některé děvče mělo i legíny a přes to nějakou kratší sukni, nebo co to bylo /šaty/.

hodnocení

1x
No tak, když jedeš do Hradce, zajeď si dalších 30 km na tržnici Kudowa Zdroj. U Turků vlevo od parkoviště za ty peníze plesový šaty určitě vybereš. Není teda zrovna plesová sezóna ale i tak výběr bude. My tam holkám kupovali všechny šaty do tanečních. Vždycky se potvrdilo, že za peníze, za které si tady šaty ani nepůjčíš v půjčovně si je tam bez problémů koupíš.
Jen ještě poznámka... Hranice jsou otevřené sotva pár týdnů tak bůh vi, jak tržnice funguje, kdyby bylo zavřeno tak se dá jet na první křižovatce za tržnicí doleva do lázní a ve městečku je několik dalších obchodů s dámskou i panskou módou. Nejlepší asi na křižovatce kousek za pumpou vlevo.
lipanek

totak - popisujete cestu autem? Slečna jede s kamarádkou, ale nepíše jaký dopravní prostředek použije, třeba ani tuto možnost nemá.

Myslím, že je dnes sobota a je už na cestě do Hradce, nebo se připravuje. V týdnu třeba chodí do školy.

I bez auta se dobře dojede. Vlakem do Náchoda, tam jsou přípoje autobusem do Kudowy. Je to pár kilometrů. Byla jsem takto se známou, chtěla si tam vybrat dioptrické brýle, prý mají levnější, než u nás. Zpátky jsme si to daly do Náchoda pěšky, aby byl taky nějaký pohyb, v Náchodě pojedly a zase vlakem domů. A byl to prima výlet.

Jinak vnučka vybírala před půl rokem šaty na maturitní ples a měli tam takové množství šatů, nejroznější střihy a barvy, že oči přecházely. Ceny solidní. Já bych si ale asi ani nevybrala, protože bych chtěla všechny. ;) Jaga.

Za starých časů jsem si vuždycky den předem poslal vlakem do Náchoda kolo. Jsou to necelé 3km od nádraží na tržnici.

hodnocení

0x

Já jsem kupovala na svatbu 2300,- a na ples 2000,- v polském Těšíně a super materiál a i při své prostorově výraznější postavě se v obou cítím bezvadně.;)

liska5
hodnocení

0x

Zatím si prohlídněte na internetu na Floriday, Bonprix, Glami, ať máte představu

etana*

Hlavně Floriday, tam toho nakoupí...podvodný eshop. Osobně bych tedy společenské šaty u Vietnamců nebo někde v bazoši nekupovala, vždyť je to slavnostní oděv. To už neexistuje aspoň nějaká úroveň?

liska5

Etano, já neradím u nich koupit, ale udělat si představu.

Pokud chce šaty na více účelů. tak musí mít trochu přehled.

etana*

Ano, to máte pravdu, ale pro jistotu jsem varovala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]