Nejste přihlášen/a.
otázka položená
A šly by do toho i teplejší ponožky? myslím jako kvuli modě
Co v tom městě budete dělat? Za kulturou? To asi ne, ale na rande, na procházku ano.
---------------------------------------------
Ano, samozřejmě to musí trošku ladit a vypadat, anebo to umět nosit.
Cizinci, k lépe řečeno cizinky to nosí docela dost, protože mají celodenní prohlídky pamětihodností Prahy, takže sukně a k tomu dobré, vyšláplé boty, anebo boty sportovního charakteru, ale píšu, vyšláplé a vyzkoušené, aby nohy nebolely a neodřela se kůže.
Sportovní boty jsou na sport ! Co to je za modu? Pak ty naše ženský vypadají ja vypadají...Sukně,tenisky,na záda batoh,vytahanou mikinu,do ruky igelitku,15 kg nadváhy a na lýtko si ještě nechat vytetovat draka a obarvit hlavu do červena...Vrchol nevkusu ženská elegance nula !
Napsal jsem to trochou nadsázky hodně se to zlepšilo ale stále podobných "super modelek" potkávám dost.
To že tady po Praze běhají cizinky v teniskách je pravda ale ty to mají opravdu jen na jeden den protože vědí že jsou na výletě a budou od rána běhat po Praze po památkách.Tím pro ně ty tenisky končí.
Prostě sukně a tenisky pro běžný používání to je strašný.Ale samozřejmě at si nosí každý co chce je to jen můj názor
K sukni bych si tyto boty nevzala. I ke sportovní plátěné bych si obula nějaké sandálky nebo pantofle. Tento typ boty, která překrývá nárt i patu, není slušivý a zbytečně nohám vzhledově ubližuje. K sukni vždy něco, co se dá nazvat střevíčkem.
Jistou výjimku bych možná udělala v případě, že bych byla v cizím městě a měla před sebou hodně dlouhou cestu po místních pamětihodnostech, muzeích a galeriích. A tento typ bot bych měla opravdu dobře rozšlápnutý a vyzkoušený na pohodlnou dlouhou chůzi. Ale na malou procházku do parku a do kavárny ani náhodou.
Žádná sportovní sukně neexistuje ! Pouze na tenisu.Těžko pujde paní v tenisovém outfitu na procházku do města
jana222 - Ale ano, sportovní sukně existují, moda je velice proměnlivá. Není to jenom na tenis, golf, ale sportovní sukně je i na volný čas.
Třeba tady na sportovním webu.
Je to střih jednoduchý, pohodlný, povětšinou nad kolena, není jenom bílá, tenisová barva, ale i tmavé sukně a vidím tam i s krajkou, vzorem.
Na googlu na obrázcích se najdou náhledy i na dlouhé sukně, sportovní, do půlky lýtek.
Trošku osobní - Musím napsat, že jsem díky této připomínce od jana222, natrefila na tuto sukni, která mě vrátila o 40 let nazpátek /je mi 64/. altisport.cz/...
Přesně tuhle sukni jsem měla ve tmavě vínové barvě a nosila jsem ji do roztrhání- zip a dvě kapsy, takhle do obloučku, vzadu rozparek, ale bez těch zadních kapes. To byla srdcová záležitost a je vidět, že móda se vrací.
Být mladší, tak si ji objednám.
Sukně může být docela jistě sportovní nebo romantická s volánky nebo klasická ke kostýmu vzadu s rozparkem. Ke džínové nebo plátěné proštepované se bíllé tenisky krásně hodí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.