Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzaly byste si tyhle boty k sukni do města?

Od: lilisek odpovědí: 20 změna:

otázka položená

doplněno 26.06.20 18:20:

A šly by do toho i teplejší ponožky? myslím jako kvuli modě :)

Vzaly byste si tyhle boty k sukni do města?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lipanek
hodnocení

3x

Co v tom městě budete dělat? Za kulturou? To asi ne, ale na rande, na procházku ano.

---------------------------------------------

Ano, samozřejmě to musí trošku ladit a vypadat, anebo to umět nosit.

Cizinci, k lépe řečeno cizinky to nosí docela dost, protože mají celodenní prohlídky pamětihodností Prahy, takže sukně a k tomu dobré, vyšláplé boty, anebo boty sportovního charakteru, ale píšu, vyšláplé a vyzkoušené, aby nohy nebolely a neodřela se kůže.

google.com/...

ccc*
hodnocení

2x

Určitě vzal. Teď jdu sehnat ještě tu sukni, žádnou ještě nemám. *placni*

sežeň si kostkovanou a také podkolenky :-D

hodnocení

2x

Sportovní boty jsou na sport ! Co to je za modu? Pak ty naše ženský vypadají ja vypadají...Sukně,tenisky,na záda batoh,vytahanou mikinu,do ruky igelitku,15 kg nadváhy a na lýtko si ještě nechat vytetovat draka a obarvit hlavu do červena...Vrchol nevkusu ženská elegance nula !

Napsal jsem to trochou nadsázky hodně se to zlepšilo ale stále podobných "super modelek" potkávám dost.

To že tady po Praze běhají cizinky v teniskách je pravda ale ty to mají opravdu jen na jeden den protože vědí že jsou na výletě a budou od rána běhat po Praze po památkách.Tím pro ně ty tenisky končí.

Prostě sukně a tenisky pro běžný používání to je strašný.Ale samozřejmě at si nosí každý co chce je to jen můj názor

etana*
hodnocení

1x

Nu, tyhle tenisky (ale výhradně takto čisté), plisovaná sukně, tričko a sáčko, do města proč ne. A samozřejmě štíhlá, vyšší postava.

hodnocení

1x

Dnes se tolik lidí obléká nevkusně, že je to hrůza, čím je která silnější, tím mám užší legíny. Koukejte na svpje pohodlí a zdravou chůzi. Otatně vezměte si cizinky, řada z nich chodí v šatech a má sportovní boty.

hodnocení

1x

K sukni bych si tyto boty nevzala. I ke sportovní plátěné bych si obula nějaké sandálky nebo pantofle. Tento typ boty, která překrývá nárt i patu, není slušivý a zbytečně nohám vzhledově ubližuje. K sukni vždy něco, co se dá nazvat střevíčkem.

Jistou výjimku bych možná udělala v případě, že bych byla v cizím městě a měla před sebou hodně dlouhou cestu po místních pamětihodnostech, muzeích a galeriích. A tento typ bot bych měla opravdu dobře rozšlápnutý a vyzkoušený na pohodlnou dlouhou chůzi. Ale na malou procházku do parku a do kavárny ani náhodou.

pet32
26.06.20 18:22
hodnocení

0x

Ne

hodnocení

0x

Rešíš ponožky kvůli módě. A to, že se tenisky k sukni nehodí, to vůbec...

liska5

K riflové jo.

hodnocení

0x
Zalezi jaka sukne. Ke sportovni klidne.

Žádná sportovní sukně neexistuje ! Pouze na tenisu.Těžko pujde paní v tenisovém outfitu na procházku do města

lipanek

jana222 - Ale ano, sportovní sukně existují, moda je velice proměnlivá. Není to jenom na tenis, golf, ale sportovní sukně je i na volný čas.

Mužete mi nějakou ukázat at vidím co máte pod pojmem sportovní sukně? děkuju

lipanek

Třeba tady na sportovním webu.

altisport.cz/...

Je to střih jednoduchý, pohodlný, povětšinou nad kolena, není jenom bílá, tenisová barva, ale i tmavé sukně a vidím tam i s krajkou, vzorem.

Na googlu na obrázcích se najdou náhledy i na dlouhé sukně, sportovní, do půlky lýtek.

lipanek

Trošku osobní - Musím napsat, že jsem díky této připomínce od jana222, natrefila na tuto sukni, která mě vrátila o 40 let nazpátek /je mi 64/. altisport.cz/...

Přesně tuhle sukni jsem měla ve tmavě vínové barvě a nosila jsem ji do roztrhání- zip a dvě kapsy, takhle do obloučku, vzadu rozparek, ale bez těch zadních kapes. To byla srdcová záležitost a je vidět, že móda se vrací.

Být mladší, tak si ji objednám.

Sukně může být docela jistě sportovní nebo romantická s volánky nebo klasická ke kostýmu vzadu s rozparkem. Ke džínové nebo plátěné proštepované se bíllé tenisky krásně hodí.

hodnocení

0x

Když vidím tyto plátěnky, představím si k nim šortky a sportovní tričko, nebo tílko. A do ruky tenisovou raketu.

Ale nedělej si starosti, dneska už to není všechno tak puritánské a nosí se doslova všechno. Mně by se to k sukni nelíbilo, ale záleží jen na Tobě. Jaga

hodnocení

0x

Nevzala, protože to jsou sportovní boty. Leda kdybych byla mažoretka a šla bych na vystoupení, nebo třeba na hodinu sportovního tance.

lidus*
hodnocení

0x

Mladí to nosí běžně, já na vozíku rovněž.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]