Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muži. Špinavé spodní prádlo

Od: mysky odpovědí: 36 změna:
Může mít muž špinavé spodní prádlo, i když není nevěrný nebo nemasturbuje? Třeba i přes den?

36 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Tak buďte ráda, že to má v trenkách. Milenka by mu to určitě dodělala pusou, tak že by šel domů čistější než předtím :)

hodnocení

5x
Kdyby byl nevěrný, proč by to měl v trenkách? Kdyby masturboval, proč by to pouštěl do trenek?
mysky
hodnocení

Tak jestli to muze byt jen "vytok" nebo jak to popsat..nejsem muz.. nebo z noci? Nikdy jsem ho nesledovala rano.. tak, ze by tam neco zbylo na penisu?

lidus*
hodnocení

4x

Špinavé prádlo třídíme na bílé a barevné, ani mě nenapadne ho prohlížet.

mysky
hodnocení

Neprohlizela jsem.. ale vsimla si toho..

hodnocení

1x

Je nemoc zvaná zánět prostaty.Při takovém onemocnéní některým mužům vytéká občas nekontrolovaně během dne z penisu malé množství zánětlivé tekutiny.

Je to sice málo obvyklé ale děje se to.

Zda má Váš partner nějaké urologické onemocnění bud víte nebo to tají.

mysky
hodnocení

Nevim o zadne nemoci.. to je taky do bila?

Prostata produkuje prostatický sekret o pH přibližně 6,4 [2], který tvoří až 30 % objemu ejakulátu. Kromě jiných látek sekret obsahuje prostatický speci/... (PSA). Fyziologicky působí zkapalnění koagulovaného semene, čímž umožňuje pohyblivost spermií [2]; stanovení hladin se užívá zejména k diagnostice karcinomu prostaty. V činnosti žlázu udržuje testosteron (přeměněný na dihydrosteron).

Klidně ano.

mysky
hodnocení

Tak kdyz to muze byt bile.. tak to muze byt od cehokoli

Tak. A i kdyby to bylo sperma, tak to nijak nepotvrzuje či nevyvracuje nevěru.

mysky
hodnocení

Ano. Takze to nepotvrzuje ani nevyvraci neveru. Takze to musim asi jedine hodit za hlavu, protoze na tohle se ptat partnera.. :( to by me mel akorat za blazna v kazdem pripade..
joudic*
ale houby je to precum.. preejakulat

pet32
hodnocení

1x

Vytváříte si domněnky a ty se nezakládají na realitě, ale jen co si myslíte. Promluvte si s mužem, budete na to neustále myslet, vytvářet si v hlavě příběh a to nikam nevede

ccc*
hodnocení

1x

Ono se taky říká o ženách ,, že jsou špindíry. Tak to laskavě nepiš jen o mužskejch! *pivo*

hodnocení

0x

Proč by neměl mít?

Pokud si nevyleje něco do klína, tak může mít i zdravotní problémy stejně jako ženy.

mysky
hodnocení

Myslim. Jestli mohou mit spinave pradlo, i kdyz nemaji treba zdtavotni problemy? Treba jako nejaky " vytok"

V létě se mohou potit stejně jako ženy. Někdo víc a někdo míň.

Nebo stále narážíte na semeno?

mysky
hodnocení

Ano, kdyz ty fleky vypadaji do bila.. (az jako zaschle sperma mozna?)

Spektrum bude od bílé po žlutou, ale nezjistíte, dokud neochutnáte. Hnědou a červenou tedy můžeme vyloučit *smich*.

Nechápu smysl dotazu a možná by bylo zajímavé se rozepsat (perete snad spodky někde na ubytovně nebo je to dotaz z nudy?).

Tímto bych vlákno přenechal jiným rádcům, kteří Vám záhadu pomohou objasnit ;)

mysky
hodnocení

Peru spodni pradlo muze.. a vsimla jsem si toho

Soudit dle toho nevěru nejde.

mysky
hodnocení

A o to mi jde, jestli to musi byt neverou.. nebo treba, ze masturbuje v praci, v aute nebo to je "jen tak" spinave...?

A má potřebu masturbovat v práci? Já, pokud jsem v práci, tak je to poslední, co bych v práci dělal (a to mám honičku, že se kolikrát nenajím ;)). Asi má v práci těžkou pohodu. Doma spolu nesouložíte, že má nedostatek a musí v práci?

mysky
hodnocení

No nikdy jsem proti sexu nebyla, ale deti doma.. nikdy na to tolik nebyl jako ja ( ale nenutila jsem ho a podobne).. tak je mi to divne no..

hodnocení

0x
Jasně, že může.
Někteří muži jsou tak citlivý, že se snadno vzruší a preejakulát jim znečistí prádlo. :)
Ale to by byly asi jen menší skvrny.
Pokud se jedná o nějaké velké skvrny, tak to by mohlo být, už normálně od semena (což samozřejmě nutně nemusí znamenat nevěru). Pokud se jedná o mladého a hodně nadrženého jedince, může se vzrušením klidně "udělat" do trenek. :)
mysky
hodnocení

No mlady muz to neni, ale tak masturbace by sla asi taky provozovat kdekoli? A to od nevery podle spodniho pradla asi nezjistim

hodnocení

0x

Jinak předně bych toto řešil doma a ne na poraďte kde Vašeho pertnera nikdo nezná. Zkuste to nejprve prohovořit s ním a pakto teprve řešte zde nebo spíše u lékařů!

mysky
hodnocení

Otazka na spinave pradlo.. no nevim jak by se tvaril.. at uz to bylo od cehokoli..

Nevím jak a kdo.ale pokud s ním intimně žijete tak nevím proč se na toto ptát cizích než jeho!Nám stejně monitor čiá PS nesdělí od čeho to má,zda leští rákos nebu mu to někldo v práci pod kancelářským stlem dělá rukou,nebo má nějaké problémy!

mysky
hodnocení

Zajimali me ty moznosti.. jestli to mohlo byt i jen tak.. to je jasne, ze mi to nikdo nerekne u pc.. jestli je neverny

joudic*
hodnocení

0x
ano je to precum, zalezi jak moc z nej tece pri vzruseni, a to musite vedet vy. Vzrusit se da i ospaly rano pri jizde v autobuse. A co vase pradlo, taky vam ho kontroluje, jestli neobsahuje stopy sekrece?

hodnocení

0x
Asi to napíšu nevhodně a bude to vypadat blbě, ale co už. Já mám pocit,že spodní prádlo mají občas znečištěné obě pohlaví. Ano i ženy. A neznamená to,že jsou neverne nebo nemocné. Sekrece ovlivnit nejde. Ženy to mají snazší, že mohou používat intimky- ne však každá je používáme denně. Být Vámi,tak to vůbec neřeším. Je mi jasné, že prádlo nezkoumate,ale že jste si toho prostě všimla při praní,chlapi se občas svlekaji jako hadi, takze pradlo je občas naruby...I já sama to občas stáhnu jak se mi zrovna zachce. Jinak tedy ano- muž může mít špinavé spodní prádlo i během dne,i když není nevěrný nebo nemasturbuje.

mysky, nevěrný vám může být i když bude jeho prádlo čisté, jasné? Nechci se vás dotknout, ale jestli za ním budete slídit, prohledávat prádlo, možná mu šmejdíte i po kapsát a v mobilu, tak nebude trvat dlouho a nevěrný vám bude.

mysky
hodnocení

z pradla proste nejde vyvozovat zavery..

mysky: A nejen z prádla. To, že svého vidíte s jinou ještě neznamená, že je nevěrný...

hodnocení

0x

Muži stačí, když vidí pěknou kočku, a už může trochu téct.
Buď je to preejakulát nebo zbytky spermatu. Určitě si to občas udělá sám.
Neřeš a miluj se s ním častěji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]