Prostata produkuje prostatický sekret o pH přibližně 6,4[2], který tvoří až 30 % objemu ejakulátu. Kromě jiných látek sekret obsahuje prostatický speci/... (PSA). Fyziologicky působí zkapalnění koagulovaného semene, čímž umožňuje pohyblivost spermií[2]; stanovení hladin se užívá zejména k diagnostice karcinomu prostaty. V činnosti žlázu udržuje testosteron (přeměněný na dihydrosteron).
Klidně ano.
mysky
Tak kdyz to muze byt bile.. tak to muze byt od cehokoli
Tak. A i kdyby to bylo sperma, tak to nijak nepotvrzuje či nevyvracuje nevěru.
mysky
Ano. Takze to nepotvrzuje ani nevyvraci neveru. Takze to musim asi jedine hodit za hlavu, protoze na tohle se ptat partnera.. to by me mel akorat za blazna v kazdem pripade..
Vytváříte si domněnky a ty se nezakládají na realitě, ale jen co si myslíte. Promluvte si s mužem, budete na to neustále myslet, vytvářet si v hlavě příběh a to nikam nevede
A má potřebu masturbovat v práci? Já, pokud jsem v práci, tak je to poslední, co bych v práci dělal (a to mám honičku, že se kolikrát nenajím ). Asi má v práci těžkou pohodu. Doma spolu nesouložíte, že má nedostatek a musí v práci?
mysky
No nikdy jsem proti sexu nebyla, ale deti doma.. nikdy na to tolik nebyl jako ja ( ale nenutila jsem ho a podobne).. tak je mi to divne no..
Jasně, že může. Někteří muži jsou tak citlivý, že se snadno vzruší a preejakulát jim znečistí prádlo. Ale to by byly asi jen menší skvrny. Pokud se jedná o nějaké velké skvrny, tak to by mohlo být, už normálně od semena (což samozřejmě nutně nemusí znamenat nevěru). Pokud se jedná o mladého a hodně nadrženého jedince, může se vzrušením klidně "udělat" do trenek.
mysky
No mlady muz to neni, ale tak masturbace by sla asi taky provozovat kdekoli? A to od nevery podle spodniho pradla asi nezjistim
Jinak předně bych toto řešil doma a ne na poraďte kde Vašeho pertnera nikdo nezná. Zkuste to nejprve prohovořit s ním a pakto teprve řešte zde nebo spíše u lékařů!
mysky
Otazka na spinave pradlo.. no nevim jak by se tvaril.. at uz to bylo od cehokoli..
Nevím jak a kdo.ale pokud s ním intimně žijete tak nevím proč se na toto ptát cizích než jeho!Nám stejně monitor čiá PS nesdělí od čeho to má,zda leští rákos nebu mu to někldo v práci pod kancelářským stlem dělá rukou,nebo má nějaké problémy!
mysky
Zajimali me ty moznosti.. jestli to mohlo byt i jen tak.. to je jasne, ze mi to nikdo nerekne u pc.. jestli je neverny
ano je to precum, zalezi jak moc z nej tece pri vzruseni, a to musite vedet vy. Vzrusit se da i ospaly rano pri jizde v autobuse. A co vase pradlo, taky vam ho kontroluje, jestli neobsahuje stopy sekrece?
Asi to napíšu nevhodně a bude to vypadat blbě, ale co už. Já mám pocit,že spodní prádlo mají občas znečištěné obě pohlaví. Ano i ženy. A neznamená to,že jsou neverne nebo nemocné. Sekrece ovlivnit nejde. Ženy to mají snazší, že mohou používat intimky- ne však každá je používáme denně. Být Vámi,tak to vůbec neřeším. Je mi jasné, že prádlo nezkoumate,ale že jste si toho prostě všimla při praní,chlapi se občas svlekaji jako hadi, takze pradlo je občas naruby...I já sama to občas stáhnu jak se mi zrovna zachce. Jinak tedy ano- muž může mít špinavé spodní prádlo i během dne,i když není nevěrný nebo nemasturbuje.
mysky, nevěrný vám může být i když bude jeho prádlo čisté, jasné? Nechci se vás dotknout, ale jestli za ním budete slídit, prohledávat prádlo, možná mu šmejdíte i po kapsát a v mobilu, tak nebude trvat dlouho a nevěrný vám bude.
Muži stačí, když vidí pěknou kočku, a už může trochu téct. Buď je to preejakulát nebo zbytky spermatu. Určitě si to občas udělá sám. Neřeš a miluj se s ním častěji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.