Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. V poslední době jsem zaznamenala, že mi hrozně prořídly vlasy. Absolutně nevím, čím to může být. Je mi 15 let a podle krev. testů mi nic nechybí. Vlasy nebarvím, akorát mám problémy se suchou pokožkou hlavy a lupy. Nedávno jsem si koupila tonikum na vlasovou pokožku tak snad to pomůže. Bojím se, že budu plešatá. Přikládám foto.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Banány! Minimálně 2 banány denně. Nejlépe na snídani, protože jsou dost vydatné, ať se netloustne.
Mám vyzkoušeno na sobě i na příbuzných a fungují výborně. Obsahují hodně dobrých látek pro tělo i právě na výživu vlasů. Za několik týdnů každodenni konzumace banánů se vlasy začnou spravovat. Přidáte jogurt nebo celozrnné sušenky a máte zdravou snídani.
Opice nejsou hloupé, že se cpou banány. Však také mají pěknou srst o
To není vtip, funguje to.
Ještě třeba doplňky stravy na vlasy třeba Donna Hair Forte, máme doma, nicméně banány zabraly více.
Mám vyzkoušeno na sobě i na příbuzných a fungují výborně. Obsahují hodně dobrých látek pro tělo i právě na výživu vlasů. Za několik týdnů každodenni konzumace banánů se vlasy začnou spravovat. Přidáte jogurt nebo celozrnné sušenky a máte zdravou snídani.
Opice nejsou hloupé, že se cpou banány. Však také mají pěknou srst o
Ještě třeba doplňky stravy na vlasy třeba Donna Hair Forte, máme doma, nicméně banány zabraly více.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]