Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
má tu někdo zkušenosti s augmentací prsou? Poslední dobou nad ní dost uvažuji, protože prsa byla vždy jediná část mého těla, která se mi opravdu nelíbí a vím, že bych po operaci byla mnohem šťastnější a konečně bych mohla nosit střihy oblečení, kterým jsem se vždy vyhýbala.
Slyšela jsem někde, že se každých 10 let musejí měnit implantáty, jinak by to mohlo vést k problému, je to pravda? A mohl by mi někdo doporučit nějakého dobrého chirurga, u kterého není čekací doba několik měsíců?
Prosím, pokud jste proti operacím, vůbec na tento příspěvek nereagujte, děkuji.
Jsem pro operace, které jsou nezbytné, které pomohou zachránit život a zdraví. Tohle je jen pro ty, které nevědí, co by...
Proto nereaguji, jak si přejete. Jaga.
Lee - tuto operaci, kterou popisujete, samozřejmě chápu a nijak neodsuzuji. Ale pokud má tazatelka obě prsa stejná a zdravá, ať už malá či větší, nevidím důvod do nich řezat. Proč? Kde je bude ukazovat? A manželovi se jistě líbit budou takové, jaké jsou. Jaga.
Na operaci nechci jít, aby ostatní obdivovali má prsa. Nikde je ukazovat nebudu, dělám to pro sebe, abych se sama sobě líbila více. Pravidelně cvičím a dělám vše pro to, abych vypadala tak, jak chci vypadat, ale prsa cvičením nezlepším a já jsem člověk, co vždy dbal na svém vzhledu. Zajímám se o módu, makeup, fitness, plus občasně dělám modelku, prostě mě baví "beauty" svět. Radši risknu, že se operace nepovede, nebo budou nějaké komplikace, než abych umřela s tím, že jsem si nešla za svým cílem.
V dnešní době už je to úplně obyčejná operace, akorát to něco stojí. Ale pokud na ni máte, tak do toho rozhodně jděte. Vím přesně jak to myslíte, takovou operaci vždycky žena dělá kvůli sobě. Určitě ne proto, že by se pak někde předváděla. Dneska už jsou naprosto spolehlivé metody a stačí pohledat na internetu a dobře si vybrat chirurga s dobrými recenzemi. Já jsem si před půl rokem nechala operovat víčka. Je mi skoro 72 let a nedělala jsem to kvůli lidem, ale kvůli sobě a svému pocitu. A jsem moc ráda, protože se cítím jako "nová holka". A kdyby byla možnost zvětšování prsou v době, kdy jsem byla mladá já, tak bych do toho určitě šla, pokud by mne to trápilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.