Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Depilace, chloupky, depilační krém

Od: ellllie odpovědí: 7 změna:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, pokud si budu chtít chloupky na obličeji (nad rty) odstranit depilačním krémem, porostou mi poté spíše tmavší a silnější? A za jak dlouho to tak přibližně doroste? Předem moc děkuji (nemám s tím žádné zkušenosti, nejsem ani dospělá a ke kosmetičce se mi jít nechce, vzhledem k pravidelným návštěvám a penězům)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ne, tmavší, silnější a hustější nic neporoste, i když byste se holila. Pokud vám bude někdo tvrdit něco jiného, je to nesmysl. Já osobně to mám ověřeno nějakých cca 40 let holení xichtu.

Jestli budou dorůstat je otázka. Myslím, že depilací se vytrhávají i kořínky, ale jak důkladně, to nevím.

Depilace je odstranění viditelné části chloupku, epilace je odstranění i s kořínkem.

Aha. Díky za objasnění.

hodnocení

0x

. Tmavší a silnější nenarostou i když se to může zdát, že jsou tmavší a to z toho důvodu, že původní chloupky již byly vyšisované od sluníčka. Ten krém růst trochu zpomaluje, vyrostou tak za dva týdny.

liska5

Někdo si chloupky systematicky trhá pinzetou, jiný si je chloupky jen odbarvuje. To by mohlo stačit. Depilační krém je totiž rozpustí, rozměkne, že se dají setřít špachtlí, tamponem, ale z cibulky vyrazí nový chloupek. Stává se, že nový chloupek zaroste. To jsou pak místy pupínky, často zanícené.

Někdy skutečně zarůstají, jak píše liška, existuje krém proti zarůstání chloupků, sama s tím však nemám zkušenost, jen jsem to četla.

hodnocení

0x

Jakmile začneš jakkoliv chloupky likvidovat, budeš to muset dělat do konce svého života. Většinou každý víkend. Ten týden, asi tak, to vydrží, ale déle ani ne. :-D Chodila jsem na vosk, ale bolelo to, trávila jsem tím příliš mnoho času, stálo to peníze. Tak mi jednou, před mnoha lety, Ježíšek nadělil epilátor a tak stačí 3 minuty a není o čem mluvit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]