Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Mam takovej menší problém..
Chodím s bráchou (je nevlastní..) a bojim se, aby to rodiče nezjistili. A co dělat, když to zjistí? Jak se zachovat? Jak jim to vysvětlit/říct? Opravdu se moc milujeme, nechceme se rozejít, nikdy..prosím, pomoct. ![]()
Navíc jsme spolu už měli s*x, ale rodiče nebyli doma, nejsme těhotná, měli jsme ochranu, ale nezjistí to nějak? A jak?
Předem děkuji... ![]()
![]()

Ahoj, no to je tedy celkem zapeklitá situace
Důležité asi také je, kolik vám je let? Vyrůstali jste spolu od malička či? Rodiče to dřív nebo později zjistí, pravda vždy nějak vyleze na povrch - ať už chceme nebo ne. Jak dlouho už spolu chodíte? Bohužel musíte počítat s tím, že až to rodiče zjistí, bude to velice nepříjemná situace pro všechny z vás, pravděpodobně se připravte na spoustu křiku
Může to také velice ovlivnit vztah s vašimi rodiči a celkovou situaci doma. Každopádně, pokud nejste pokrevní příbuzní tak váš vztah je legální
Rodičům bych to ale asi neříkala a nebavila se s nimi o tom, dokud na to sami nepřijdou. Je možné, že láska mezi vámi vymizí dříve, než to rodiče zjistí. Nevím moc co poradit, jelikož jsem v takové situaci nikdy nebyla. Ale držím palce, ať to pro vás dobře dopadne. Hlavně buďte opatrní.
Ahoj, diky za radu
Chodíme spolu 2 roky, obou nam je 15.. bydlíme spolu teprve 2 roky a půl, dříve jsme si dělali naschvály, neměli jsme se moc v lásce, ale potom jsme zjistili, ze se máme moc rádi.
Jinak moc děkuji ![]()
Tak pokud spolu bydlíte jen tak krátkou dobu, není to až tak hrozné - dle mého názoru. Horší situace by to byla, kdybyste spolu vyrůstali již od dětství. V 15ti letech je bohužel možné, že láska nevydrží navždy, ale držím vám palce. Vaši rodiče s tím jistě zezačátku nebudou za dobře, ale po čase uvidí, že se máte opravdu rádi a snad se s tím nějak smíří. Upozorněte je, když to zjistí, že pokud vás budou chtít rozdělit, velice vám to ublíží a také to výrazně ovlivní váš vztah k nim (k rodičům). Jinak nemáš vůbec zač, snad se z této situace nějak dostanete ![]()
:D to je vtipný v 15 mít sex :D když si nato vzpomenu já co jsem dělal v 15 to byly kalby .. a žadný sex :D uspěchaná doba
Jsi si ale vědoma toho že tím samotným sexem co jste spolu měli může vyustit v budoucnu hádky a spory?
Nebudeš to mít vubec lehké ted se sice milujete ale moc dobře víš že to bylo moc brzo .. a to s člověkem musíš být déle jak 2 roky .. a vypěstovat si u něho velkou ale opravdu velkou duvěru .. jak víš je ti 15 a není to moc dobrý ale tvoje věc
Co to tady vykládáte? Píšete, že je to mámě všechno jedno a s tátou se nebavíte a další nelogické výmysly. Tak si přestaňte myslet, že tady jsme všichni hloupí a že Vám sedneme na průhlednou historku bez hlavy a paty. A to jsem ani nemusela číst všechno.
Taky to nechápu :D ona tu píše jak to svým rodičum neřekne že to zatají a pak že fotrovi je to fuk a mame taky
řadná komedie
A nevite jak budou reagovat? Doufám, že se nas nebudou snažit rozdělit..a když jo, tak co mame delat? Vubec si nevím rady, sice spolu chodíme 2 roky, ale najednou teď přišly obavy.. ![]()
Jestli nemáte, žádného společného rodiče, tak nejste sourozenci. Prvně bych mu neříkala brácha, to zavání incestem.
Ahoj. Pokud nejste skuteční sourozenci, pak se s tím rodiče nějak srovnají. Stejně byste si jednou někoho přivedla, tak proč ne toho, koho znají? Nemluvte o něm jako o bráchovi (pokud s nemáte žádného z rodičů společného) pak to brácha není. A pokud nechcete, aby se to rodiče dozvěděli myslíte, že je rozumné to psát na internetové poradny? Možná sem nakukují i ti rodiče..Jen připomínám, abyste byla opatrnější a sama nepouštěla do světa to co chcete, aby bylo utajeno..
Ahoj, děkuji moc za radu
Skuteční sourozenci nejsme.
Ve skutečnosti mu brácha neříkám, říkám mu normálně, jménem..
A jinak, mobil mám vždy u sebe a mam na nem PIN, který rodiče neznají a navíc mazu historii.. ![]()
Ani to utajené moc není, nejlepší kamarádky/di to vi, nikdy nic neprozradili, známe se už od detstvi. Navzájem se podporujeme atd. , lepsi kamarády jsem neměla..
Takže ti nic neřeknou a na internetu to nikomu neříkám, jen jsem potřebovala menší radu. ![]()
biologicky příbuzní nejste, takže v tom problém není. Za obzorem bývá schovaný mnohem větší problém. Všiměte si, jak rychlé dovedou být konce velkých lásek. Jako rána z děla. Vaše věčná láska se velmi rychle může změnit v nelásku a vy touto svojí neláskou zatížíte rovnou dvě rodiny.
Ahoj, takže chodíš s bráchou (je nevlastní). Myslím, ze js to úplně normální, nejsi jediná, jste chodí se svym nevlastním sourozencem.
Co dělat když to rodiče zjistí? - Zkuste jim to oba vysvětlit. Ze se máte rádi, jste nevlastní, takže kdyby vaši rodiče nebyli spolu, mohli by jste se třeba jednou potkali a byli by jste spolu..
Navíc na tom není nic špatného, jste nevlastní ![]()
Jak se zachovat? - Zachovejte klid a chladnou hlavu. ![]()
Jak jim to vysvětlit/říct? - Normálně, řekněte jim to. Prostě normálně, s klidem, snažte se to řešit normálně, ne s hádkami.. ![]()
A opravdu se milujete máte rádi? Viděla jsem, že spolu chodíte 2 roky. Třeba ta láska jednou zmizí, kdo vi..
A proc by rodiče měli zjistit, ze jste meli sex? No, jestli jste to dělali už dávno..tak to nic nezjistí. A nebo pokud jim to neřeknete. ![]()
Přeji Vam dvou štěstí do života, až se mate rádi, žádné hádky ![]()
Kdyžtak se omlouvám za chyby, píšu na narychlo ![]()
S pozdravem
NiNi

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.