Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysazení antikoncepce

Od: annis odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, tento měsíc jsem přestala užívat antikoncepci. Chtěla bych se zeptat, zda je potřeba informovat o tom gynekologa? A pokud ano, musím to udělat hned teď, nebo stačí při klasické prohlídce (jdu tam v srpnu)? Také jsem uvažovala nad nitroděložním nehormonálním tělískem, takže pokud s tím máte nějakou zkušenost, velice bych ocenila váš názor na něj.

Moc děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nejlépe je se poradit s gynekologem. On vám doporučí nejlepší způsob antikoncepce podle věku a vašeho zdravotního stavu.

annis
hodnocení

Moc děkuji za odpověď :)

emiko*
hodnocení

2x
Zdravím.
Moje známá tehdy vysadila antikoncepci ,ale gynekologa o tom neinformovala vůbec, nejspíš až na další návštěvě.
Ale myslím si,že není na škodu to oznámit, třeba jen telefonicky ,pokud to s vámi bude chtít gynekolog projednat asi by vám řekl.
S tím teliskem osobně také zkušenost nemám ,ale měla ho mamka a byla spokojená.
annis
hodnocení

Dobře, moc děkuji :)

synerb
hodnocení

0x
Copak gynekolog, hlavně manžela abyste nezapomněla informovat. Protože jakmile zapomenete na manžela, pak už gynekologa budete muset
annis
hodnocení

Manžela nemám, je mi teprve 20 a jsem sama, proto jsem právě přestala používat :D :)

etana*
hodnocení

0x

Nějak nechápu, proč ho extra informovat, váš gynekolog není váš poručník, jen se stará o vaše "nádobíčko" v rámci prevence a případných potíží. Navíc tam za pár týdnů jdete na kontrolu. Co s tou informací bude dělat? Prozradím vám to, vůbec nic, klidně počkejte na kontrolu.

Nitroděložní tělísko, pokud ho vaše tělo přijme je fajn spolehlivá antikoncepce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]