Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krvácení v počátcích těhotenství

Od: danus odpovědí: 4 změna:

Nehledám lékařskou radu, chci se jen zeptat na zkušenost těch, které už těhotné byly. Zajímají mě zkušenosti těch, které se setkaly s krvácením na počátku těhotenství. Všude se dočítám, že slabé krvácení může být, ale nějak nevím, co je to to slabé :) Už jsem jednou těhotná byla, od počátku jsem trpěla strašnou únavou a lehkými nevolnosti (nezvracela jsem, jen mi bylo pořád jako na zvracení). Nyní jsem byla na vážkách, začala jsem mít stejné příznaky - totál únava a nevolnost. Udělala jsem si test ještě před očekávanou MS a byl negativní. MS se dostavila o 5 dní později, než jsem čekala. Standardně to mám tak 5-6 dní, teď to byly jen 3. První a poslední den skoro nic, spíš jen špinění. Ten jeden den ale krvácení. Ne nějak silné, ale bylo to prostě regulérní krvácení. Měla jsem ještě jeden test, ale jako na potvoru byl asi vadný, nevyšel nijak. Bohužel se teď nikam nedostanu. Jsem na chatě, autem jezdí ráno manžel do práce a do nejbližšího města kde by byla lékárna nebo třeba DM skoro 20 kiláků. Manželovi zatím nic říkat nechci. Tak mě jen zajímá, jestli jste některá byla těhotná a zároveň jste skutečně krvácela. Blbě je mi pořád, únava také, ale zase to má dnes kvůli změnám počasí atp. spousta lidí. Nebo je krvácení a těhotenství fakt neslučitelné? Jinak mi nic není, nic mě nebolí, žádné křeče nebo tak něco. Moc díky za vaše zkušenosti, pokud se podělíte :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

0x

Moje kolegyně v těhotenství normálně menstruovala. Já jsem při prvním těhotenství v prtvním trimestru také jednou zakrvácela. Už jsem měla potvrzené těhotenství a srdeční akci. Nevím už přesně v jakém týdnu to bylo, možná v osmém, jsem ráno začala krvácet jasně červenou krví. Běžela jsem hned do porodnice (nejbližší gynekologie, neb můj doktor přes půl Prahy a tenkrát i na dovolené mimo republiku), koukli ultrazvukem, řekli že akce je ok a nemůžou říct, jestli potratím nebo ne a vyplivli mě zpět na ulici. No donosila jsem a dnes je mu 9 let.

Ale jsetli to chápu dobře, vy jste pozitivní test neměla. Podle popisu a dle mého mínění těhotná nejste. Možná velmi raný potrat.

danus
hodnocení

@pb Test jsem měla negativní, ale dělala jsem ho hodně brzo, ještě před termínem MS a během dne, ne ráno. Dělala jsem ho, že mi začalo být tak nějak všelijak divně. Pak mě překvapilo že MS nepřišla. Až o 5 dní déle a právě taková strašně slabá a krátká. To se mi za celé roky nestalo. Ty pocity že je mi blbě přetrvávají, tak právě nevím, co si myslet. Nijak to neprožívám, pozitivně ani negativně. Jen jsem si tak zapřemýšlela, jestli vůbec lze krvácet a být těhu. Mimochodem tedy vaše zkušenost mě docela šokovala
pb®

Tak si prostě sežeňtě test a udělejte si ho znovu.

egwe
hodnocení

0x

Neupínejte se na těhotenství, můžete mít taky jiný problém - cysta atd. Návštěva gynekologa by byla vhodná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]