Nejste přihlášen/a.
Ahojte, mám takovou otázku. Nemůže se poškodi sáčkový vysavač, když jsem při úklidu omylem vysála obal od papírových kapesníčků a asi určitě i malou plastovou sponku do valsů? Chtěla jsem to raději vytáhnout, ale sáček jsem nikdy nevyndávala, a když odělám hadici tak na to nedosáhnu. Nevím jsetli o tom mamce mám říct, nebo to zas tak nevadí.Vysavač vysává normálně, ale jeden nikdy neví. Ahoj, dík
.
2x
Ovšem, kdyby měl být problém, nejspíš by se obal nebo sponka zasekla v hadici, odkud by se pak musely vytáhnout. To by se ale poznalo podle ztráty sací schopnosti. Vysavač by možná víc vrčel, ale nevysával. To samé, pokud by se protrhl sáček.
To víte, tak chytrý jako vy nemůže být každý.
Já jsem se lekla, a vypla raději vysavač. Nikdy se mi to nestalo, a na internetu psali že takové věci nepatří do vysavače, že ho můžou i zničit. Nebo se to prostě někdy stane každému? ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.