Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Proč odebrat pěnu z uvařené marmelády?

Od: jina odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
zrovna vařím marmeládu z jahod. Podle receptu mám dát pěnu pryč, ale nevím proč odebrat pěnu z uvařené marmelády? Co se stane, když jí tam nechám?

A když ji odeberu co s ní... vyhodit? Není to škoda?

Děkuji

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

6x

Odebrat a sníst.
poradte.cz/...

 

hodnocení

4x
avatar clayman

Pěna jsou bílkoviny z ovoce. V ovoci je velice málo bílkovin, ale jsou tam. Při vaření se z nich stane pěna a tu je dobré odebrat. V opačném případě by se marmeláda mohla začít kazit dřív. Což se nám ještě nestalo, protože je dřív sníme. :)

Ale samozřejmě to nevypadá hezky.

Vzniklou odebranou pěnu používáme stejně jako marmeládu na cokoli. Moc dobrý je to na palačinkách, kde si užijete i tu nadýchanost. *palec2*

 

liska5
hodnocení

1x

V té pěně jsou látky bílkovinné povahy a vzhledově by marmeláda vypadala, jako když se kazí.

Seberte z povrchu marmelády na talířek a snězte.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]