Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, zda doporučujete ultrazvukovou špachli a popřípadě jakou... nějaký ověřený obchod...
Díky
Já jsem byla na kosmetice na čištění pleti ultrazvukovou špachtlí, dostala jsem to jako dárek. Nijak zvlášť mě to nenadchlo. Nemám mastnou pleť a stačí mi, když si po odlíčení čisticím mlékem denně večer pod sprchou jemně promasíruji pleť obličeje i krku silikonovým kartáčkem na čištění obličeje, koupila jsem ho před 2roky v DM drogerce asi za 60-70 Kč, je podobný tomuhle: https://kosmeticke-pomucky.heureka.cz/gabriella-salvete-tools-face-cleansing-brush-silikonovy-kartacek-na-cisteni-obliceje/#o=2
Je to takový jakoby hodně jemný peeling, a když ho používáte denně, tak je to na pleti znát. Dříve se mi dělaly černé tečky (zanesené pory) na nose nebo ve středu tváře. Od té doby, co používám tuhle vychytávku, tak je to bez černých teček. Ale pokud máte akné, tak se to nemá používat. To by se asi neměla použít ani ta špachtle. Takže já osobně pro špachtli nejsem, protože vím, že kosmetička youtuberka ji má a používá, tu dražší s více funkcemi, takže nejen čištění pleti ale zároveň zapracování výživného séra do pleti apod. Jenže na ní vidím, že jí vlivem věku rysy tváře padají dolů a to se děje i mně. Jen jsem o dost starší než ona. Zkuste jít nejdříve na ošetření UZ špachtlí a podle toho a podle svých financí se rozhodněte.
No, on je ten název lehce zavádějící. Ultrazvuková špac/... skutečně existuje, ale díru ve zdi s ní určitě nezasádrujete . Používá se v kosmetice na čištění pleti.
Tady je prodávají za víc jak 1000 korun a na AliExpressu je máte za 4 stovky. fr.aliexpress.com/... Znám to dobře. Žádný zázrak se dít nebude. Už jsem tento přístroj objednávala pro kamarádku. Ale co je opravdu velmi dobré je tento masážní strojek fr.aliexpress.com/... ten mám sama a nemám ho ho jenom já, ale několik mých jiných kamarádek. A všechny jsme opravdu velmi spokojené. Já už ho mám víc jak 6 měsíců a pořád perfektně funguje. Pleť je krásně promasírovaná a prokrvená. Tady je také prodávají, ale za 1.300 Kč notino.cz/... já je kupuji za 3 stovky. Jsou to ty samé, mám mnohokrát vyzkoušeno, protože jsem neovbjednávala pouze pro sebe, ale pro své známé a jejich známé, tak vím jak jsou spokojení. Zrovna dneska jsem objednávala další 2 kusy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.