Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak a kde se seznámit?

Od: martin00000* odpovědí: 10 změna:

Je mi 29 let a už dlouho jsem sám a nevím kde se seznámit na internetu v seznamkách jsou pořád stejí lidé když už napíší nějaky ten inzerát tak mi stejnák nikdo nenapíše.Na diskotéky už nelezu nebo s kamarádu už tam nikdo nechodí a myslím žese tam nechodí nikdo bavit ale chlastat, sám tam nepolezu abych tam u stolu seděl sám a koukal kolem sebe mám pocit že jen chodím do práce s práce

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hrosik*
hodnocení

2x

A co v praci? A nebo nejake konicky nemate? S diskotekou s vama souhlasim, vetsina se tam jde v patek tradicne ozrat :D

martin00000*
hodnocení

V práci máme menší kolektiv tak 50-60 lidí a docela se tam známe všichni takže tam né

doplněno 20.12.12 21:42:

Je pravda že někdy není na škodu se ožrat ale že bych tam musel sedět každý pátek nebo sobotu tak to né

ron*
hodnocení

1x

Dobrý den.

Seznámení bývá většinou náhodné. Seznámit se dá opravdu kdekoliv, třeba i v obchoďáku při nakupování. Jen je třeba dívat se kolem sebe, vnímat lidi a hlavně mezi lidi chodit. Určitě máte nějakého koníčka, sport. Vyjeďte třeba na lyže, běžte do kina, na vánoční trhy... Choďte na společné akce s kamarády a kolegy. Může se tam vyskytnout jejich známá, také bez partnera. Ideální příležitost oslava Silvestra. Jak říkám, vše je jen náhoda. Hodně štěstí.

hodnocení

0x

Můžete všude - v práci, ve vlaku, v autobuse, o dovolené, u známých na chatě, na houbách, v čekárně u doktora /platí ale spíš pro starší ročníky :D/, na sjezdovce, na kole, na kolečkových bruslích, na dálkovém pochodu, v akvaparku / a tam se navíc pokocháte pohledem/, nebo třeba na výroční schůzi chovatelů poštovních holubů. To nekecám, záleží na tom, jaké máte koníčky, co Vás baví. Nemáte pejska? Pejskaři jsou většinou příjemně nakloněni rozhovorům o svých chlupatých miláčcích. Určitě byste nějakou příjemnou chovatelku potkal. A zapředl hovor.

Prostě, jednou se to stane a je možné, že to ani nijak neovlivníte.

Kamarádka si našla za manžela policistu, kterému přišla nahlásit krádež své peněženky. Známý si našel za manželku zdravotní sestřičku, když ležel na urologii při ledvinové kolice. Nezanechalo to žádné následky, dnes mají tři pěkné děti.

To prolévání hlavy alkoholem na diskotékách také neschvaluji. Tak ať se Vám daří a příští rok už sháníte dáreček pod stromek pro tu pravou a jedinou. Jaga.

iz*
hodnocení

0x

Jaké máte zájmy a koníčky? Podle mne je nejsanzší se s někým seznámit při nich.

doplněno 22.12.12 09:43:

Oprava: nejsnazší

krkovicka*
hodnocení

0x
Jste odhodlány jedinec?Co běžné úkony které děláte a navštěvujete stejné místa?Třeba obsluhu na čerpacích stanicích,lékárnice,kamelotka,trafikantka,prodavačka,cestující v Mhd...Tam by se nikdo nenašel?Jestliže sedíte jak bluma,pak Vás nikdo v tom davu nevidí.Občas tu hlavu zvedněte ať jste pěkně vidět :)
doplněno 22.12.12 14:13: Jsem taky sama,ale protože chci být sama.Zákon schvalnosti byl,že když už se někdo našel,nepatřil mi ale jiné ano a když už jsem s někým začala mít vztah tak do měsíce jsem musela odpovídat napadnikum-promiňte už jsem zadaná.
Je to na tom světě nespravedlivé... *slunce*
statistika2
obsluhu na čerpacích stanicích, lékárnice, kamelotka, trafikantka, prodavačka,
Mate predstavu, kolikrat ZA DEN celi zeny v techto profesich dotazum od zajemcu? To je asi jako jit do knihovny a myslet si, ze tam najdu knizku, kterou jeste nikdo necetl. *ee* Obavam se, ze sance najit mezi zenami v techto zamestnanich nezadanou a takovou, kterou dokazete necim zaujmout v porovnani s temi ostatnimi zajemci, jsou mizive. :(

hodnocení

0x

Prostřednictvím internetu se seznamuje každý druhý Čech. Štěstí se však usměje jen na toho, kdo zná pravdilo 30 + 15. Úspěšnému seznámení je totiž nutné věnovat nejen 30 minut při počáteční přípravě seznamovacího profilu, ale také 15 minut každý den při jeho průběžné správě a komunikaci s těmi, kteří jako Vy také hledají. Když navíc zapracujete na tom, co Vás baví a přidáte své fotky, měl byste mít rande jisté. Alespoň to vyplývá z ankety Jak se balí po česku.

buss
hodnocení

0x

No a je problém oslovit ženu, která se pozdává? Pozvat na kafe? Chodit tam, kde se vyskytují, akce, stejný zájem? Kolik jich samy jezdí na kole, bruslí na stezkách, teď lyže. To se chce prostě osmělit a nenechat se neúspěchem odradit.
Kdo se bojí musí do lesa!

hm*
hodnocení

0x

Se jim to radí, viď? Všem těm přede mnou. Prej ve vlaku, v práci, ... *bzum* Psa si pořídit můžeš, to se doopravdy seznámíš a ty důchodkyně si povídají docela rády. :D Ale i taková známost se občas hodí.

No nic, radši už dost. Jenom - na internet se vyprdni, to je skutečně jen ztráta času.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]