Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mastna skvrna na tričku

Od: sarka* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den všem vyprala jsem si tričko a když jsem si ho brala ze sušáku byla tam skvrna mastná asi když jsem jedla něco mi upadlo na tričko a nevšimla jsem si toho,ale bohužel nevím co moc mastný nemám ráda. a chtěůa bych poprosit jestli nikdo nevím jak se to dostane pryč ta skvrna je velka asi 1 cm a jde to hodně vidět protože je ve prostředku trička děkuji všem

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

V lékárně se dá koupit žlučové mýdlo. Tím pustí úplně všechno *hej*

hodnocení

1x

Pořádně přemydlit jelenem, nechat chvíli působit a znovu hodit do pračky - vlastmí zkušenost

madla*
hodnocení

0x

Já řeším mastné skvrny na oblečení tak, že na skvrnu kápnu trochu přípravku na nádobí, rozemnu po celé skvrně , nechám chvíli působit a pak propláchnu vodou. Nakonec to dám normálně vyprat do pračky. V drogerii se pak prodává ďáblík na mastné skvrny a olej - Beckmann.

fany08*
hodnocení

0x

Vyzkoušela jsem kdeco, ale nejvíc mi pomáhá mýdlo s jelenem.

berunka*
hodnocení

0x

Já používám skoro na všechno Vaniš a když mi nezabere ani ten, tak pak sůl na skvrny.

lidka*
hodnocení

0x

Našla jsem jednu babskou radu - záleží samozřejmě na druhu tkaniny:

Zaschlé mastné skvrny vyčistěte benzínem, který ihned posypte škrobovou moučkou, nechte zaschnout a vykartáčujte.

doplněno 09.08.09 12:18:

Ještě jsem našla jednu radu, ale vyzkoušené to nemám. Jenom vím, že pokud se to už vypere, těžko se skvrna odstraňuje.*nevi*

Já nedám dopustit na Brill. Je na mastné skvrny v kuchyni (sporák, konflíky u něj, jakákoliv špína), ale i na oblečení. Co nechtělo ničím jiným, Brillem to pustilo. Není to žádná reklama na cizácké zboží, ale je fakt dobrý. Stejně tak, jako Lumila na vodní kámen-nemá chybu a je česká asi za 38 Kč.

amlim*
hodnocení

0x

Na všechny skvrny doporučuji Pre wash,nebo koncentrovaný L.O.C,možná to někdo ve vašem okolí používá. Hezký den!*palec*

hannelka*
hodnocení

0x

Mám bohaté zkušenosti s tričky mého syna ... Ještě před praním vytřu benzínem, hadřík i zespod, pak přeperu v ruce běžným mýdlem a hodím do pračky. Ale již jednou zaprané skvrny jdou pak podstatně hůř, ale postup dodržuji stejný.

moncicak*
hodnocení

0x

na skvrnu dejte jar, nachte působit a pak vyperte*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]