Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem vyprala jsem si tričko a když jsem si ho brala ze sušáku byla tam skvrna mastná asi když jsem jedla něco mi upadlo na tričko a nevšimla jsem si toho,ale bohužel nevím co moc mastný nemám ráda. a chtěůa bych poprosit jestli nikdo nevím jak se to dostane pryč ta skvrna je velka asi 1 cm a jde to hodně vidět protože je ve prostředku trička děkuji všem
Našla jsem jednu babskou radu - záleží samozřejmě na druhu tkaniny:
Zaschlé mastné skvrny vyčistěte benzínem, který ihned posypte škrobovou moučkou, nechte zaschnout a vykartáčujte.
doplněno 09.08.09 12:18:Ještě jsem našla jednu radu, ale vyzkoušené to nemám. Jenom vím, že pokud se to už vypere, těžko se skvrna odstraňuje.
Já nedám dopustit na Brill. Je na mastné skvrny v kuchyni (sporák, konflíky u něj, jakákoliv špína), ale i na oblečení. Co nechtělo ničím jiným, Brillem to pustilo. Není to žádná reklama na cizácké zboží, ale je fakt dobrý. Stejně tak, jako Lumila na vodní kámen-nemá chybu a je česká asi za 38 Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.