Nejste přihlášen/a.
Asiaté mají rovné valsy proto, že jsou na řezu kulaté. Když kulaté nejsou, jsou jakoby kreoaté, jako má třeba Jitka Zelenková nebo Jana Boušková. Mezirovnými a kudrnatými vlasy jsou ještě málo kudrnaté nebo vlnité. Záleží, jaké je máte vy. Jestliže jsou neustále vlnté nebo kudrnaté a nemáte je suché, raději najděte účes a nebojujte s nimi.
Jo, přesně, jak bylo napsáno. Čím dříve se smíříte se svými vlasy, tím líp pro vás. Každý je jedinečný a nemá cenu ze sebe dělat jiného člověka.Buďte svá! Já jsem měla kdysi rovné vlasy a dnes, když jsem stará baba , tak se mi začínají vlnit a když mám umyté vlasy, tak vypadám jak po trvalé.Ovšem druhý den jsem jak nějaká cuchta. Takže si raději udělejte pěkný účes a nevyhazujte prachy za něco, co nemá smysl.
Narovnané kudrnaté vlasy jsou zmordované a vypadají tak trochu mrtvě, jak umělá hříva. Má je tak jedna známá, co pravidelně dojíždí léta na všelijaké procedury a preparace, aby vlasy narovnala. Stálo jí to tisíce a přitom je to vidět, že to není ono. Průřez vlasu neovlivníš. Najdi si slušivý střih kudrnatých vlasů. Jeden takový měla Janžurka v nějaké estrádě.../?/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.