Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Péče o vlasy

Od: nelley odpovědí: 2 změna:
Přeji krásné odpoledne,
mám normální vlasy, před tak cca rokem jsem si nechala odbarvit konečky a kvalita vlasů se mi zhoršila (roztřepené konečky, lámání, nepoddajnost). V červenci půjdu ke kadeřnici, která mi nechá zastřihnout konce a přemýšlím nad klasickou barvou která bude podobná té mé. Mým dotazem je a doporučení té správné péče, tzn. šampon, značka.. normální vlasy se sklonem k třepení a lámání.
Děkuji za odpovědi, N.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Pokud jdete ke kadeřnici, nechte si doporučit vhodné přípravky přímo od ní. Ona Vaši kvalitu vlasů může posoudit, my zde ne. A podle toho poradí i se správnou péčí o vaše vlasy. Již jsem to zde několikrát psala, velmi dobrým pomocníkem je kopřiva. Kopřivový šampon, oplachy, v neposlední řadě i čaj z ní.

hodnocení

0x

V prodeji jsou přípravky na suché a lámavé konečky vlasů a opravdu jsou velmi účinné. Zrptejte se v drogerii, prodají vám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]