Nejste přihlášen/a.
V e-shopu Bonprix mají v nabídce několik dirndlů.Koukala jsem na jejich recenze .Není jich mnoho,ale jsou u nich,takže je kupují i ženy v ČR..Znáte ve svém okolí nějakou ženu ,která jej nosí.? Díky.
Dirndl vypadá hezky, ale četla jsem knihu z období války a tam bylo, že dirndl nosily ženy - fašistky. Byla to taková jejich uniforma, jiné oblečení striktně odmítaly.
Z tohoto důvodu bych ho nenosila. Je to tradice německá. Němky asi taky nebudou nosit naše chodské či kyjovské kroje. A pánové šortky s padacím mostem, podkolenky a klobouk se štětkou. Prostě, jiný kraj, jiný mrav. Jaga.
Mě se drindl moc a moc líbí. Je to můj styl, něco neobvyklého a zároveň hodně hodně ženského. V bonprixu je hodně drahý, takže na nošení 1x za rok mi to připadá neefektivní. A je to vlastně pravda, že ho vidím jen v německých filmech. Myslím ale, že to bude i rakouská záležitost. No škoda, Německo neněmecko - mě je to jedno, ale to, že se nosí jen na zvláštní příležitosti je pro mě důležité proč nekupovat. A že ráda nosím nějaké ty modní výstřelky, ale tohle si vzít do práce, tak bych si připadala jako blázen. Samozřejmě to záleží na každém. Nesoudím, jen za sebe, bohužel, ale pořád na ně na Bonprixu koukám .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.