Nejste přihlášen/a.
Mám za týden první schůzku! Je to s kamarádem ze školy Lukášem, mezi námi kamarádství přerostlo na něco víc. Chci se mu líbit a chci zazářit! Jenže na zazáření musím mít vhodný oblek a tak prosím Vás! Máte tu čtyři odkazy, kde najdete čtyři modely. Vedle každého odkazu je napsáno jak jsem model pracovně pojmenovala. Do odpovědí mi pište tedy jméno modelu, můžete doplnit radou na líčení, tipem na účes, a tipem na dárek! Beru kritiku i chválu, ale hlavně - že mi poradíte!
nd01.blog.cz/... - Vesničanka
nd01.blog.cz/... - High School Musical
nd01.blog.cz/... - Mickie a Minie
nd01.blog.cz/... - Hannah Montana
doplněno 07.08.09 12:18:UPOZORNĚNÍ: NESTYĎTE SE MĚ HODNOTIT! KRITIKU TAKY SNESU!
Toni dala jsem Vám bodík,pobavil jste mne a navíc máte pravdu.
Pro markétupeggy :Oni opravdu chlapi moc nevnímají co máme na sobě,spíš si později (pokud vůbec) vzpomenou,že "...měla něco růžového...".
V 11 první rande..ty budeš jednou pěkné kvítko .Do budoucna ti poradím na rande - tedy na ta první rande ne moc vyzývavě,spíš kamarádsky oblečená,nalíčená i naladěná.
Teď konkrétně. ten kluk tě zná ze školy,takže ví i v čem normálně chodíš,ne. Napiš pak ,jak to dpadlo.My už tady (většina:D) máme tato léta za sebou a docela si je rádi připomeneme.
Na to se nedá odpovědět. Jak máme vědět jestli má radši Montanu, myšáka nebo vesnici?
Ty musíš vědět co by se mu asi tak mohlo líbit. A kromě toho, na tom co budeš mít na sobě klukovi celkem moc nezáleží, dost možná když by ses ho o den později zeptala co jsi měla na sobě tak zjistíš že si to nebude pamatovat. Prostě chlapi jsou chlapi, to časem pochopíš...:P
Jinak můj osobní tip je že ten myšák je přece jenom dost "dětský", toho bych na "rande" asi nedoporučoval. I když třeba jestli má Lukáš rád disneyovky tak proč ne.
BYla bych pro High School musical
doplněno 07.08.09 12:23:Myšák se mi zdá moc dětinský, ale zase nevím kolik ti je...
Děkuji za radu, dobrá volba, HSM je mi nejvíc pohodlný, ale pro Lukáše se navlíknu do čehokoliv. Je mi 11. A myšák je tu proto, protože mi to přijde jako zamilovaná atmosféra.
To tam vidíš ty ze svého holčičího pohledu, pro kluka v tomhle věku to jsou jen dvě myši z grotesky
Ale jestli je jemu nějak podobně jako tobě tak bych z toho nedělal žádnou vědu, vezmi si co je ti pohodlné (takže třeba i to HSM) a nesnaž se za každou cenu vypadat jako "modelka". Jestli se mu líbíš tak se mu líbíš taková jaká jsi.
Vem si cokoliv, jenom ne proboha ty elastaky. To vypada blbe na kazdym, at je mu 11 nebo 50.
To nemas nejakou lehkou sukni nad kolena, kdyz je leto, nebo kratky kratasy? Elastaky patri do telocvicny a ne na rande.
Z predkladanyho se mi rozhodne libi tricko Vesnicanky. Ty kalhoty, nebo co to je nevim nevim. To by musela byt fotka vic z dalky.
Já jsem blbá. Jak tak koukám, všichni se schodujete, a já se k vám připojít. Rande zítra, a ihned vám napíšu!
A všem posílám pusu !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.