Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký vybrat šampon?

Od: natalie odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, hledám nějaký dobrý sampon v cenové relaci 200-700kč. Hledám nějaký na normální vlasy, často se mi lámou a roztřepavaji konce, cuchaji se mi. Očekávám uhlazení popř. narovnání vlasů, lesk, aby se dobře rozčesávaly. Tekutý, dobře pěnící. Děkuji za rady.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím.
Jedny z nejlepších šampónů jsou z řady Kérastase.
Vybírejte dle vašeho problému ;)

krasa.cz/...

hodnocení

0x
Přírodní šampon Donna Hair za 200kc/200ml. Do sady k tabletam Donna Hair Forte pro výživu na vlasy.
Kupuji na lekarna.cz

host
hodnocení

0x

Úplně stačí normální březový šampon (vhodný i na mastící se vlasy) nebo kopřivový / žihlavový/ šampon na normální vlasy. Nevyhazujte peníze za falešnou naději, že když je šapon drahý, tak je nejlepší.

Myslela jsem si totéž co Vy. Vyzkoušela jsem oba. Kopřivový vůbec, vlasy od začátku drsné a krepaté. Březový zpočátku super. Po půl roce používání vlasy mastné druhý den a krepaté, úplně se zasekávaly do sebe, zacuchávaly se.

pet32
hodnocení

0x

Za mě vichy, sice dražší, ale mně pomáhá

olinl
hodnocení

0x

Je možnost se poradit i s kadeřnicí/níkem, měli by mít přehled..

hodnocení

0x

Já si myslím, že na trochu problematické vlasy pouze šampon nestačí. Existují i jiné výrobky, které se nanášejí po umytí a oplachují se a také ty, které se neoplachují, na vlasech se nechávají. A pak je spousta výrobků, péče o vlasy. AŤ už jsou to pěnová tužidla nebo masky nebo oleje. Každá značka jich má řadu. Zvláště na konečky je několik výrobků, olejů, které nejsou mastné, ale zabraňují třepení. Cuchají se suché, přesušené vlasy, jako chemlon. Udělejte si čas na návštěvu drogerie, třeba Tety a pobavte se s prodavačkou.

liska5
hodnocení

0x

Šampony poradí jiní. Já jen, že po umytí si dávám pokaždé balzám neboli kondicioner.

Jinak vlasy, stejně jak pokožka, jsou odrazem vnitřního prostředí těla.

Zn, Mg, Fe, Si /zinek, hořčík, železo a křemík/ - to jsou prvky, které musíte mít ve stravě v dostatečném množství, aby vlasy nebyly křehké a lámavé. A přidala bych krátkodobě B komplex.

schimpy
hodnocení

0x
Zdravím,
přítelkyně používá šampóny od Matrix řady Biolage a je s tím spokojená. Vlasy jí trpěly lámavostí, vypadáváním a roztřepenými konečky. Tímto se to o dost zmírnilo, tuto značku jí poradila její kdysi bývalá kadeřnice, ale je mi jasný, že každá kadeřnice si bude prosazovat "svoji" značku (stejně jako automechanik "svůj" olej) ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]