Nejste přihlášen/a.
To je zase celé nějak pomatené. Dětský lékař určil špatné ledviny a játra, tak že z toho padají vlasy, ale nic se jako neděje? Žádná další léčba? Proč jen tomu nevěřím? Kdyby dítěti zjistili nějakou nedostatečnost jater a ledvin, myslím že by začalo pěkné tóčo a neodbyli by ho s tím, ať si vezme vitamíny.
Jinak se vykašli na podobné maxoviny (léky a doplňky vyráběné řetězcem dr.Max) a když už, kup si kvalitní přípravek. O kvalitě tohoto mám pochyby, zinek v anorganické formě tělo nevyužije, pro minerály jsou třeba organické formy s dobrou biologickou dostupností.
Na špatná játra funguje ostropestřec.
Dobrý den. Záleží na tom jak se stravujete. V příbalovém letáku se píše mimo jiného, že je třeba dbát na vyváženou a pestrou stravu...Když Vám to nedělá dobře, tak to prostě přestaňte užívat. Jinak nechápu, proč to svádíte na kamarádku, když to užíváte Vy a není potom dobře Vám...
na jatra je ostropestrec, idealne nedrceny a rozdrtit tesne pred pouzitim, pripadne rozvykat poradne
Nejak sa mi to nezdá.Kebyže máš špatné ledviny a játra,tak ťa lekár ihneď pošle na vyšetrení a nekáže ti kupovať vitamíny.A s jeho žiadankou by si to vyšetrení mala zdarma,takže žiadne peníze na ošetrení nepotrebuješ.Ak ti tie doplnky nerobia dobre,nejez ich.
Prosímvás, vykašlete se na nějaké poblblé doplňky a dejte si do pořádku psychiku, ta je většinou příčinou všeho blbého. Proč berete něco, z čeho je vám špatně? Čím dříve se smíříte s tím, jaká jste bez prášků, tím líp pro vás. Velmi se vám uleví. Proč to vlastně berete? Jo a ještě - normální člověk o půl třetí ráno spí a nepíše kdovíkam. Vidím to teda spíš na psychiatra.
Jistě jsou všechny látky, které léky obsahují, povolené, když to prodávají v lékárně, ALE...
Ale třeba zrovna Vám nedělají dobře.
Zkusila bych čaj z čisté přesličky. Nevím dávkování, to najdete na sáčku, určitě to bude pro mladou dívku vhodnější.
Z prvého léku vybírám namátkou složení :
2/ síran měďnatý -- ceff.info/... - zde bez komentáře
3/ osel.cz/...
Ostatní chemické látky si můžete najít sama.
Je to samá chemie. Možná občas to vzít by neškodilo, ale problém je, že ta chemie je všude okolo nás, i v obyčejných potravinách, kosmetice, co na sebe patláme. Když už, tak nějaký výrobek bio. Jakmile vidím černý obal /viz obrázek plastové lahvičky/ nemám k tomu důvěru, a nedívala jsem se ani na složení, to si k tomu sedněte sama.
-----------------------------
Jinak nadpis je zmatečný. Já jsem to pochopila tak, že kamarádce je z toho špatně, když vidí, co všechno berete a jaké to má složení. Takže se nedivím.
Některý rádce to mohl pochopit jinak, nadpis je nešťastně formulován.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.