Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pupík pircing

Od: sarka* odpovědí: 3 změna:

DObrý den chtěla bych se zeptat udělala jsem si pirsing do pupíku (moc se mi to líbí a udělala jsem si radost)asi před půl rokem a dlouho jsem ho léčila nechtělo se mi to zahojit furt to hnisalo ale ne tak hrozně ale prostě tam někdy byl hnis někdy to bylo jako nateklý :( ale já dělala vše framikoin nebo i co mi poradili kamarádky co ho mají také až jednoho dne jsem si ten pirsing vytáhla a zarostla mi dírka v pupíku a ted bych ho chtěla znovu myslíte že mi ho udělá znovu? byla jsem u chirurga si to propíchnout a mám tam vydět tu dirku myslíte že jo? lidi mi říkají že ne ale myslím že to je každého věc ne?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

evina22
hodnocení

0x

ahoj, měla jsem také propíchnutý pupík, 2x, stejné problémy jako ty, je dobré to vymývat dez.mýdlem (protex nebo tak, normálně z drogerie) a nemazat framikoinem, ale jen čistý líh - z lékány - vysušit. Jinak se to opravdu dlouho hojí, až 6 měsíců. Záleží i na oblečení - blbé jsou pásky a všechno do pasu, pořád se zadrháváš. Tak snad ti to vyjde, jestli se ti to líbí, tak jdi do toho!

sarka*
hodnocení

JJ líbí a moc ten líh mi to vždy desinfikoval ale s tím mýdlem to ještě neznám udělám a uvidí se díky :)

covelline
hodnocení

0x

me se taky dlouho hojil...rozhodne doporucuji koupit si bioplastovou nebo aspon titanovou nausnici, hoji se to pak mnohem rychleji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]